Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Selam, Win7 ile SSL VPN kullanırken sorun yaşıyoruz,program açılıyo gibi olup kayboluyor. Tekrar açmak falan fayda etmiyor. yardım lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 daha detaylı bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Aynen, hangi programdan bahsediyorsun anlamadım pek. Yani bağlantıda bir problem yok, bağlantı kurabiliyorsunuz yani ama programsal bir sorun var. Sorun buysa sadece, bağlantı kurulumu sonrası programı uyumluluk modunda çalıştırmayı dene. Ha sorun o değilse açıkla pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kusura bakmayın geç gördüm, Şimdi ben SSL network diye bişi kullanıyorum browser üzerinden. Javasal bişi olması lazım bunun, ordan bağlanıyorum. Sonra m2000 diye bir programımız var, onu açtığımda düşüyor meret. Kendimce saçma sapan bi çözüm buldum programın içinden ama kalıcı bir çözüm aramaktayım. windows 7 64 bit kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 m2000`nin kullandığı port yasaklıysa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Network stack 'i farklı Win7 'de. Win7 destekli bir SSL VPN uygulamasi degilse calismayabilir. NetScreen falan ( Juniper'in ) calismiyor ornegin Win7'de henuz. Ya da ben askere gelmeden once calismiyordu :) 6 ayda neler degismistir bilemiyorum. Alman bir firmanin yaptigi bir tane her seye uydurulabilir genis spektrumlu bir VPN uygulamasi vardi. Bulursam adini yazayim, onunla halledersiniz olmadi. Sonucta protokol ayni protokol. Win7 ile sirket intranet'ine oyle baglaniyorduk biz vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok sercan yasaklı değil ya, giriyorum ama alarm falan bakmaya kasınca genelde düşüyor. İşte ilk açıldığında düştükten sonra query koşunca toparlıyor bazen. @sharky önceden çalışıyordu, 2 hafta falan önce başladı bu sorun. Acaba kurduğum birşey mi sıkıntı yaratıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal/user/anon/page/default.psml/media-type/html?action=portlets.DCFileAction&eventSubmit_doGetdcdetails=&fileid=10625 şu 32 bitlerde işe yarıyor sorunu çözdü ama ben bunun 64 bitini bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 open ssl indirdim ama nası kullancam bilmiorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 vardır dökümantasyonu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ssl vpn agent in 64 bit destekli degildir. checkpoint de, paloaltonetworks de ve juniper da bu sebeple sozunu ettigin durum olur. onun disinda hangi uretici ile calistiginizi soylersen, destekleyen bir agent bulalim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi bilmiyorum hangi üretici olduğunu, o önemli mi? checkpointten girioduk önceden ( o linkini verdiğim siteden ). Bide bu open ssl'i indirdim açtım bişiler, cmd menu cıktı ben ona bakıorm o bana bakıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 open ssl le isin yok.. cp den yapiosan, admininize sor abi hangi ureticiyi kullandiginizi ona gore client indirelim iste.. bide User Access Control mu ne var onu kapa, java da ziciyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hmm admini bulayım, peki admini bulmadan öğrenemez miyim? bide o javanın sıçtığı şeyi nerden kapıcam? eski ssl'i tamamen sildim bu arada. ( zaten internet sitesine tıklayınca otomatik yüklüodu ) çok noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal/user/anon/page/default.psml/media-type/html?action=portlets.DCFileAction&eventSubmit_doGetdcdetails=&fileid=11611 bunu indir gecen hafta r75 cikti checkpoint de admin upgrade ettiyse o r60 client i patlar.. bide o 32 bit babacan 64bit degil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tamam indireyim, ama sanırım bu sorun çıkraıomuş ( lisans sorunu ) ama du bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi tek 64 bit client bu Endpoint Security VPN is the new SecureClient. It replaces both SecureClient and Endpoint Connect. This client support Windows 7 32-bit and 64-bit. yapicak pek bisey yok gibi gorunuyor. 32 bit kur o zaman isletim sistemini, diyebilecegim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hıh denedim şimdi Connection Failed Office Mode IP Assignment Failure - all IP address were allocated or the user is not authorize to receive an ip address from the gateway diye bir hata verdi. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ssl vpn profilinde ip scope belirlenmis, ama o IP blogu dolmus. o yuzden iki durum var, eger IP yi firewall dagitiyorsa, o zaman scope i bosaltmak veya genisletmek gerekir. yada eger dhcp veriosa ipleri onda bu islemi yapmak lazim. ama bu hatayi lisans yuzunden vermediginden emin olmak lazim. abi kim yonetiyor sizin checkpoint i? ona soylersen direk halledecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 evet o adamı bulmak lazım sanırım :) eyvallah, ben bi bakınayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar