GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Resimleri ve Demosu için TıkLa
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi oyun hakkında açılan tanıtım amaçlı ilk konuda sadece link vermek yerine bişeyler yazsak, ekran görüntüsü koysak hoş olur diye düşünüyorum..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 18 WoS : Across America ho$uma gitmi$ti tam ciki$ tarihi ne zaman?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 indirelim bakalim nasilmis, rapor veririm
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 oyun çok zevkli ya birde oyun aslında full hiç dikkat ettiyseniz hiç bir yerinde demo version'udur falan yazmıyor. Readmesinde ise cd takin makın yükleyin demo diye bişi yok oyunun tüm seçeneklerini kullana biliyorsunuz sadece oyuna belirli bir süre koymuslar o süre sonra oyun bitiyor yani o süre kırsalar oyun full aslında.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 oyun full olsa demo 300 mb falan olmali soliyim yani mutlaka bisiyi silmislerdir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 SSler güzel. Across America'yı ben de çok beğenmiştim, hala da oynarım arada.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Öne çıkan mesajlar