snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu masa alınır mı sizce. bim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yatağının altında 5 cm boşluk varsa alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben de dusundum almayı da sonra dandik bi tasarimi olduguna kanaat getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi laptop taşınsın diye alınan bi alet. masaya ihtiyaç duyuyosanız kullanırken desktop kullanın masayı yanınızda taşıyamayacağınıza göre sdfg. yok mu hiç odanızda masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 benimde ihtiyacım var gidip bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tripod tarzı ayağı olsa sallanmicak gibi olurdu da , bunun ayak tasarımı çok garip değil mi? laptopu taşıyoruz ama mesela otururken kucakta mı durucak oturma odasında kullanıyorum falan olmuyor, kambur duruyorsun kucakta olunca da. güzel kibar birşey lazım. kullanan varmı güzel model tavsiyesi ve alınacak yeri önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Estel_Anorien said: abi laptop taşınsın diye alınan bi alet. masaya ihtiyaç duyuyosanız kullanırken desktop kullanın masayı yanınızda taşıyamayacağınıza göre sdfg. yok mu hiç odanızda masa gerekli gerekli. Yemek masada yenir ama tepsiyle koltukda çok rahat olur gibi. ikeada alternatif modeller görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Estel_Anorien said: abi laptop taşınsın diye alınan bi alet. masaya ihtiyaç duyuyosanız kullanırken desktop kullanın masayı yanınızda taşıyamayacağınıza göre sdfg. yok mu hiç odanızda masaçok amaçlı bakmak lazım. arkadaş öğrencidir gerekirse yemeğinide yiyebilir üstünde paylaşımlı evde oturuyordur tek odası vardır kenine ait yer sorunu yaratıyordur gayet portatif kullanabilir çok amaçlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 güzelmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 @paspatur ahaha aynı anda hemen hemen aynı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Joker said: yatağının altında 5 cm boşluk varsa alınabilir kesinlikle, şu olayı düşündüm. kucağına leptopı koycağına böyle bişeyle çok rahat edilebilir hayal ettiğim gibi bi pozisyonda bulunulabilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mesela ben kucakta kullanıyorum çocum olmşcak lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ikeadan bir masa bu da çok pahalı :S ama bu tarz ayak daha sağlam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ay bu bu bu güzel beğendim, rengi de hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 52tl buna verene kadar bi milyonculardan 20tlye kaç kat büyük masa alırım pahalı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bir milyoncudan 20tl ye? http://painstaking.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/b5899_fail-owned-clearance-price-deal-fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Evet bi milyoncu japon pazarı hepsi aynı nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kucağa almayın beyler.araya yastık,yorgan gibi bi eşya koyun bişey olmazmış öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bim malı olan sıcakla temasta yüzeyi kalkacak bir ürün. üzerine sıcak çay çorba koymayı geçtim zamanla laptopun ısısı sökertecektir onu. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ikeanın ucuzunu al önce, dandik çıkarsa "ikea dedik onunki daha dandik" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi bu ne ya. patide bir bim'dir gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ben bunu yaparım lan kendim. Dur bi teknik resmini çıkarayım kendime göre optimize edip. 15 tatilde yaparım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar