Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bundan sonra zannetmiyorum ya , ilk 3 gun tanittiklari yeter, bundan sonrasi geekstuff olur , belki kapanista birileri bisey patlatir, belki winmo dan haber duyariz. geri kalan subat ortasi barcelona mobile world congress gg. yetistirilemeyen cihazlar, yeni surumler, belki cihazlar falan hep oraya kalir. ben de ugrastim okuyamadim nasil jamaikan okunuyor sandy bridge asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 "mbp13 un ise o islemci fiyaskosu bambaska bi dava, ayri thread lazim sovmek icin." http://arstechnica.com/apple/news/2010/04/why-the-13-macbook-pro-didnt-get-a-core-i5-upgrade.ars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 arstech in apple yerine kilif uydurmus olmasi isin rengini fazla degistirmiyor acikcasi, zamaninda okumustum. son 4 mbp13(biri mb)(arada mbp15) u kullandim, board ve yerlesimlerini de gayet iyi biliyorum, ve ayni donem cikan rakipleri de biliyoruz. cogu durumda o kotuledikleri i3 islemciler cok cok daha basarili sonuclar verdi. yer olmamasi, 1200$ price tag mevzularina da inanmiyorum, hali hazirda uretim maliyeti daha yuksek cihazlar benzer fiyatlar verebildiler, tek mantikli aciklama, yazinin icine gomulu fikir olarak sunuluyor ztn; intel in oem islemcileri mantikli bi fiyata kakalayacagi sub vendor bulamamasi, ve malzeme kalitesi marka ismi gibi faktorlerden sadece donanim kasan firmalarin eski serilere ragbet etmemesi uzerine apple a ozel fiyat cekildigi. foxconn un da isine gelmistir board u degistirmemek elbette. 2. nesil unibody mbp deki kar marji birincisine oranla daha fazla oldugu bilinen bisey ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kimse i3'u kotulemiyor ki? kaldi ki, macbook pro'lar tanitildiginda uretim sikintisi vardi i3 lerde. intel kendisi aciklamisti i3'lerde bir sure talebi karsilayamayacagini. tabi bunlar bahane degil, o konuda haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 arrandale (i3/i5) lerin lafi gecerken apple gayet penry(c2d) ler yeterli demisti, bi sure de macfanboi lar tarafindan kotulendi, onu kastediyorum. yoksa siz kotulemediniz evet asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 smartphone değil ama alakalı ve hmm iyi sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cok guzel de, o sag alttaki gibi saat herseyin ortasinda degil =) ama olsa cokzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SE topiği? OHA PATİ!? YOu made my day... Xperia x10 sahibiyim. Soruları olan varsa cevaplayayım. Hertürlü yardıma açığım. PS: Yeni xperia feci güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar