Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CES 2011 Smartphone

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

lg cell ler ile bu smartphone piyasasi bambaska bi piyasa yalniz,

adamlar tum dunyadaki en buyuk 4 adet lcd fabrikasindan birini isletiyor, nova display diye retina display leri geride birakan ekrani var, islemci nvidiadan cift cekirdekli, os google dan.

onlar uretmesin beko mu uretsin?
Sosyal ağlarda paylaş

foxconn lg den teknolojik baglamda daha geride bi fabrikaya sahip,

telefonlarin uzerinde foxcoon yazinca mi alirsin, lg yazinca mi alirsin? diye soru sorunca eminim foxconn demez kimse ,

ama dunyada su anda milyonlar kullaniyor.

ayrica dasaaa, topic hijack icin destek bekliyorum asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

bence çalalım doğrudan
said:
ayrica dasaaa, topic hijack icin destek bekliyorum asdfasd

sonra başlık değiştirilir CES2011 /Android olur misal

bu arada tabletlere de ayrı bi yer açılır be.. bildiğin sakya akıtıyor aletler.

yalnız ipad2 de bunarın koymadıklarını koyacak jiroskop gibi yine, yenibişi koyacak diye bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

xperia tasarim olarak guzel ve sık bir telefon ama pil omru bakimindan bu modeli sac bas yoldurur bence bir de motorola droid X de cilgin bir telefondur LG neyse de adamlar motorola mı ıyyy diyor ulan ilk cep telefonunu adamlar yapti cikardiklari telefonlar acayip saglam ve kullanıslı ama gene de yaranamıyorlar yurdum insanına
Sosyal ağlarda paylaş

lg icin kafadaki soru isaretleri anlasilabilir de, motorola icin kimsenin oyle biseyi uzaktan dahi ima edebilecegini zannetmiyorum zira piyasadaki en kaliteli donanim kompozisyonlarini cikartan isimlerden biridir motorola.

problemleri gectigimiz senelerde yanlis yonetimsel kararlar alip yanlis fiyatlandirma ve inanilmaz kotu yazilimlar yuzunden avrupada kalkinamamalari ve smartphone a gecis surecindeki piyasayi yakalayamamalari. Sirketin son tuketici urun gami neredeyse bir iki defa 0 a vurdu, simdi android le ikinci bi sans yakaladilar gibi bisey oldu.

ah birde cesaretlerini toplasalar da adam gibi cesur bi urun gamiyla avrupaya da girseler, tam olucak.

ayrica yonetim goreve; konu ismini CES 2011 smartphone olarak degismesini istiyoruz !! asdf
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

arkada kalmasın da

KHaRoN said:

mum, videoyu siddetle izlemeni oneriyorum, direk embed olamiyor heralde, sayfadan artik kusura bakmayin.
Motorola atrix 4g multimedia dock

vşideodan şunu anladım.. dock a yerleştirdiğinmizde monitör kalvye ve mouse bağlayarak masa üstü bilgisayar gibi kullanabiliyoruz.. he mi?

aynen oyle. hdmi goruntu ve ses, ayni zamanda basic input ve hdmi control a izin veriyor,
usb ise data akisi ve daha karmasik input/output a imkan veriyor,

telefonda session kaydediyor ve dock a bagladigin anda o uniteyi ayni programlarin desktop versiyonlariyla birlikte kullanabiliyorsun, islemci olarak nvidia tegra kullaniliyor, ve video da da gorulebilecegi gibi hayli hizli bi multitasker.

daha demo versiyonlari oldugu icin cesitli buglar goze carpabiliyor video boyunca ama bence bir fuar demosundan beklenebilecek seyler bunlar.

en ilginci de citrix in aynen telefonun aynen kendi framework u uzerinden multitask olarak calisabilmesiydi heralde. gozunun onunde windows var gibi, ve inanilmaz hizli bi sekilde.

benim tek gordugum kusur su entegre dock u olan notebook tarzi cihaz, onun satislarinin cok guclu olacagini sanmiyorum acikcasi, motorola adina yanlis bi karar olabilir, bi onceki mesajda bahsettigim motorola problemlerine baska bi ornek gibi.

ama cihaz sadece ekran ve klavyeden olusuyorsa ve fiyati uygun olursa neden olmasin aslinda.

edit: konular birlesince tarihe gore siralama yuzunden quote suz soru/cevaplar biraz degisik oldu, artik okuyanlara kolay gelsin asdfad
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu tegra2 cihazlar tech savy insanlar icin netbook un olumu manasina gelir yakinda.

audi, bmw ivir zivir birsuru otomotiv sirketi de konsol donanimlarinda tegra kullanmaya basladi, muhtemelen iphone da oldugu gibi bir app cilginligi falan olacaktir, hdmi ve usb nin yanyana olmasi furyasi da android icin standart hale gelebilir eger motorola bunu lisanslamazsa. (ki hali hazirda htc nin cihazlari boyle zaten sanirim, yalnizca bunu ilk yapan atrix oldu)

tegra2 bariz atomdan daha iyi calisiyor, hd video, multitasking falan goz onune alininca.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

aklima girdi motorola, bakalim rakiplerden ne cikicak, fiyatlari da belli olsun hrmmmmm.

en yakin rakibi infuse 4g , biraz zorlarsak optimus. baska ele gelen cihaz yok winmo7 ye bakmazsak.

tek problem android destegi iste, dasaaa gelsin sovsun biraz android e,
sonra esh gelsin nexus disinda android alinmaz desin herkez +1 atsin. asdfasd
edit: mum da gelir iphone 5 der, dongumuz tamamlanir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...