lemuria Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 özel mesajla uyarıldım, buraya başlık açmam gerekiyormuş. merhabalar, internette bir kaç defa oyunla alakalı bilgi ararken sitenize rastlamıştım, bugün de iş yerinde canım sıkılınca okumak için girdim, ancak bazı opsiyonlar için üye olmak gerekiyormuş, madem geldik o kadar olalim dedim. ve işte burdayım. öyle süper bir giriş olmadı ama idare edin. 24 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, mmo oynamayı, nargile içmeyi, en çok da ikisini birlikte yapmayı severim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldin tatlım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldin. Yenisin galiba.. biz burda yabancıları pek bi severiz.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ala ala halen şaşırmaktayım nasıl oldu da üye olduğumda ben hiç uyarı almadım selama yazmadım diye ehehu,, neyse neyse, önemli olan çok şaşalı bir giriş yapmak değil zaten, bence istikrarlı devam etmek,hoşgeldin,iyi forumlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Hoşgelmişsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 vah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hg. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşbulduk arkadaşlar. konu dışında konu tartışmaya çalışırken saçma sapan cevaplar verirken buldum kendimi. burada güvende olurum belki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 lemuria said: mmo oynamayı, nargile içmeyi, en çok da ikisini birlikte yapmayı severim. bir de typo yapsan kesşn potansaiyelli olacaksın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ortama alış diye onlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldin. gelir gelmez hararetli tartışmalara girdin bilgi üniversitesiyle ilgili. patiye sürekli gir unutma burayı. zaten mmo ile ilgileniyormuşsun. tam senin yerin burası.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 BabacumMostors said: lemuria said: mmo oynamayı, nargile içmeyi, en çok da ikisini birlikte yapmayı severim. bir de typo yapsan kesşn potansaiyelli olacaksın bunu anlamadım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tanışalım mı selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tanışalım? başlıktaki amaç da o değil mi zaten :) selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.