throine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ikinci el bölümünü çok seviyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Holy said: Forum burası be. Sokaktaki dükkana girip "sayın müşteriler, bu malların aynısı yanda 50 değil 30 lira" demiyoruz ki. Forumda satmanın da olayı bu şekilde bilgilendirme mesajlarını göze almaktır. Birisi burda daha ucuza var derse bu gayet iyiliksever bir mesajdır. ustteki kisim bence de dogru, gelgelelim bu topicte fistanin ilk mesajini o kategoriye sokuyorum ben. ikinci, ucuncu, dorduncu, besinci, altinci ve yedinci mesajlari ise troll kategorisine giriyor, o bakimdan ragee giren arkadasi muteakip fistan da bolumden ban aliyor tum yardimseverligine ragmen sevgili saticilar; pazar alanina fiyatli ilan koyuyorsaniz, o fiyata yorum yapilmasini goze alacaksiniz, kacari yok. forum burasi, bakin sagda solda 'tukkan ac' linki de yok, 'site komisyonu bu kadar' yazisi da (ha atarsiniz admin basi ikiser durum, korumaya aliriz topicinizi o ayri) sevgili alici/yorumlayicilar; fiyat konusunda yorum yapmaktan tabii ki cekinmeyin, ama yaptiginiz yorumu gurur meselesi de yapmayin. 'ebayde daha ucuz' dediniz mi? tamam negzel, birakin orada. siz super uyanik, kalan tum patiler keko da olsa, bir kere yazdiktan sonra 88 kere 'ebayda daha ucuz' spamlemeseniz de anafikri yakalar potansiyel 'saf alici'lar bu kararin gelecek trolllere ornek teskil etmesini umuyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 konu niye kilitlenmedi ki satıcı da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 goldbären said: konu niye kilitlenmedi ki satıcı da gitti progress bar la ibret alinmasi lazim da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben ayrica ibret happy hour icin topic actim arkadaslar , 2x hizli ibret alabiliyorsunuz. gelin hit im artsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi bisikleti alicaktim ben belki yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 daha ucuzu var o bisikletin sahibinden.comda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sıfırını 700'e falan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar