binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 merhaba."kalk geldik" dedi bir arkadasım.kalktım baktım harbidende gelmişim.saygılarımla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hoşgeldin cancazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hosbulduk ilk arkadasım.baska yokmu tek sen mi karsıladn beni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de yeniyim ama hadi karşılayayım. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 üzülme nurtanem gelirler şindi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 huop Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hoşgeldin aybalam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hangi banlanansın sen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hacı ban man diil tavsiye üzerine burdaym.burdan yavasca yeni actıgım konuya dogru yöneleblirsinz yeter bu kadar karsılama. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldin gülüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bi kız ettiyse dicem forumda kız yok. Bi erkek niye paticik isminde bi yer tavsiye eder hiç anlamam. Konunu sevdim Hoşgeldin. Bi sen mi karşılıyosun dediğin arkadaşı iyi tanı, bundan sonra karşına çok çıkacaktır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 diego tavsiye etmiş galiba ahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hoşgeldins. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: Bi kız ettiyse dicem forumda kız yok. Bi erkek niye paticik isminde bi yer tavsiye eder hiç anlamam. Konunu sevdim Hoşgeldin. Bi sen mi karşılıyosun dediğin arkadaşı iyi tanı, bundan sonra karşına çok çıkacaktır. derken çeto? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 binaldi said: hacı ban man diil tavsiye üzerine burdaym.burdan yavasca yeni actıgım konuya dogru yöneleblirsinz yeter bu kadar karsılama. hoşgeldin de neden karşılama istemiyon? millet sayfa sayfa karşılama topic'im olsun diye kıvranıyor.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.