binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 merhaba."kalk geldik" dedi bir arkadasım.kalktım baktım harbidende gelmişim.saygılarımla Alıntıla
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hosbulduk ilk arkadasım.baska yokmu tek sen mi karsıladn beni. Alıntıla
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de yeniyim ama hadi karşılayayım. hoşgeldin. Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 üzülme nurtanem gelirler şindi. Alıntıla
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hacı ban man diil tavsiye üzerine burdaym.burdan yavasca yeni actıgım konuya dogru yöneleblirsinz yeter bu kadar karsılama. Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bi kız ettiyse dicem forumda kız yok. Bi erkek niye paticik isminde bi yer tavsiye eder hiç anlamam. Konunu sevdim Hoşgeldin. Bi sen mi karşılıyosun dediğin arkadaşı iyi tanı, bundan sonra karşına çok çıkacaktır. Alıntıla
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 diego tavsiye etmiş galiba ahahah Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: Bi kız ettiyse dicem forumda kız yok. Bi erkek niye paticik isminde bi yer tavsiye eder hiç anlamam. Konunu sevdim Hoşgeldin. Bi sen mi karşılıyosun dediğin arkadaşı iyi tanı, bundan sonra karşına çok çıkacaktır. derken çeto? Alıntıla
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 binaldi said: hacı ban man diil tavsiye üzerine burdaym.burdan yavasca yeni actıgım konuya dogru yöneleblirsinz yeter bu kadar karsılama. hoşgeldin de neden karşılama istemiyon? millet sayfa sayfa karşılama topic'im olsun diye kıvranıyor.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.