Xellter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Arkadaşlar şuanda bize bazı nitelikler bulunan staff arkadaşlar gerekli benimle görüşmek için msn adresim : [email protected][signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter Gemble Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Siteniz acılmıyo daha...[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aradıklarının ne gibi nitelikleri olması gerektiğini yazsaydın bence daha iyi olurdu...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xellter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 zaten bende yapım aşamasında o yüzden dedim skywalker cım. bu arada reklam yapmak istemediğim için özel görüşürsek daha iyi olur dedim[signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter Gemble Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 son bir kaç shard'tır Free Shard yazmada moda oldu bence yazmayın hoş durmuor. Umarım istediğiniz niteliklerde yardımcı bulabilirsiniz. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 cjb.net mynet Serverida evinizdeki 256klık adsl lemi aciyorsunuz acaba... ki bunlarida gectim server acmaya karar vermissiniz ama gerekli staffi dahi olusturamamis forumlardan staff ariyorsunuz.Cok yanlis cok en iyi hic baslamadan bırakın... yok ben sadece xxx free shard owneri yazabilmek icin yapiorum dersen ok ona bisi demem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Nerden arıyacak? mesela sokaktan bi adam çevirip siz benim shardımda Staff olurmusunuz mu diyecek ?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 serverın yapım aşamasında 256 adsl'den açılması çok garipsenecek bir durum değil? hatta güzel bile, 56k ile 5 kisiyi host ettiğim zamanlar olmuştu :)[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yapim asamasini kastetmedim normalde 256k ile olmasini kastetmistim. Eet Staff Forumlara yazarak bulunmaz bunun altini cizerek de soyliyebilirim. Yani bu sekilde olmaz siz kurulmus belli bir ismi olan bir kitleye hitap eden bir serversinizdir kadronuzda acıklar meydana gelmistir duruma gore belirli sayida (2-3) kisi alinabilir. Ama yeni kurulacak bir serverda boyle olmaz..Butun staff forumlardan bulunacak insanlardan kurulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Xellter, 29 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki: zaten bende yapım aşamasında o yüzden dedim skywalker cım. bu arada reklam yapmak istemediğim için özel görüşürsek daha iyi olur dedim Senı Kırmak Istemem Ama Neden O zamn ımzanda sıtenın ısmını verıyosun bak bana verıyommu daha bıtmedıgı ıcın vermıyom ben daha 1 senedır bole benım ımzam daha bıtmedı :) HA bıde arkadaslar azcık anlayıslı olun ya ınsannlar paticik forumlarından baska gorkemlı erdemlı bır forum bulamıyo o yuzden burayıı secıpte aramalarını yapıyolar " Ne kadar ii o kadar zor" Anlayan anladı[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bence hiç verme ..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 temeli kötü gözüken bir shard rekalm yapılsa değişecek ne war[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xellter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 iyide arkadaşlar benim serverım normal bir server değilki pwp serverı normal bir servera 3 x gm skill le başlanan ve kolay item kasılacak level sistemli bir shard web siteme gelince yarın açılmasını beklediğim için yazdım bekleyin potansiyel bir kullanıcı kitlesine sahip olmak istemiyorum sadece eğlenmek istiyorum kendimde başkalarıda olay bu yoksa başka hiçbirşey değildir.[signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter Gemble Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ok Sorry ciddi bir server zannetim o yuzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar