Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapım Aşamasında Olan Bir Server ..

Xellter

Öne çıkan mesajlar

cjb.net
mynet

Serverida evinizdeki 256klık adsl lemi aciyorsunuz acaba...
ki bunlarida gectim server acmaya karar vermissiniz ama gerekli staffi dahi olusturamamis forumlardan staff ariyorsunuz.Cok yanlis cok en iyi hic baslamadan bırakın...
yok ben sadece xxx free shard owneri yazabilmek icin yapiorum dersen ok ona bisi demem..
Sosyal ağlarda paylaş

yapim asamasini kastetmedim normalde 256k ile olmasini kastetmistim.
Eet Staff Forumlara yazarak bulunmaz bunun altini cizerek de soyliyebilirim. Yani bu sekilde olmaz siz kurulmus belli bir ismi olan bir kitleye hitap eden bir serversinizdir kadronuzda acıklar meydana gelmistir duruma gore belirli sayida (2-3) kisi alinabilir.
Ama yeni kurulacak bir serverda boyle olmaz..Butun staff forumlardan bulunacak insanlardan kurulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xellter, 29 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
zaten bende yapım aşamasında o yüzden dedim skywalker cım. bu arada reklam yapmak istemediğim için özel görüşürsek daha iyi olur dedim

Senı Kırmak Istemem Ama Neden O zamn ımzanda sıtenın ısmını verıyosun bak bana verıyommu daha bıtmedıgı ıcın vermıyom ben daha 1 senedır bole benım ımzam daha bıtmedı
:) HA bıde arkadaslar azcık anlayıslı olun ya ınsannlar paticik forumlarından baska gorkemlı erdemlı bır forum bulamıyo o yuzden burayıı secıpte aramalarını yapıyolar " Ne kadar ii o kadar zor" Anlayan anladı[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

iyide arkadaşlar benim serverım normal bir server değilki pwp serverı normal bir servera 3 x gm skill le başlanan ve kolay item kasılacak level sistemli bir shard web siteme gelince yarın açılmasını beklediğim için yazdım bekleyin potansiyel bir kullanıcı kitlesine sahip olmak istemiyorum sadece eğlenmek istiyorum kendimde başkalarıda olay bu yoksa başka hiçbirşey değildir.[signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter

Gemble Light
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...