MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Arkadaşlar bundan 3 ay önce turkcellden taahhütle aldığım bir e72 var. şu anda ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum. fakat bu konuda yasal bir kısıtlama var mı bilmiyorum. zira sözleşme belgeleri ofiste ve 1 hafta sonra gideceğim ofise en yakın. turkcell'in sitesinde de gerekli bir ayrıntı göremedim. konuda bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sozlesmede oyle bir madde varsa bile, niye satamayasin? sonucta sen fatura odiycem diye taahhut etmissin, o faturayi odemeye devam ettikce no problem olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben bi kisitlama yok diye biliyorum aynen faturayi odemeye devam ettigin surece. ama en kisa yoldan kesin bilgi turkcell musteri hizmetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Telefonu satsan birşey olmaz tahminimce . Komple sözleşmeyi devretmeye çalışmıyorsun di mi ? Öyleyse bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hayır yahu, turkcelle ben yine ödiyecem faturayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 asdf, sat gitsin aga neyi dusunuyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 olm burası türkiye, cort diye kural ihlali yemek istemiyorum. turkcell biraz yolucu bi firma malum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 napicaklar olm? daha cok mu para isteyecekler telefonu sattin diye? bozuldu attim dersin ille sorarlarsa. hatta cevap dahi vermezsin, dava edin yasal yoldan konusalim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bozuldu attim kafasi olmuyor pek, imei ler kontratli cihazlarda kullaniciya kayitli, ama telefonu diger hattimla kullaniyorum yani nedir? karisamazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 @mum : tamam yahu anladım=) relax=) hatta modluğun verdiği torpilimi de kullanayım=P satılık nokia e72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 cabuk sat o telefonu cocuk!! ehehe uykum var yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 450 lira abi. ben greyi 400e sattim, bunu da 450 ye alirlar, ya da ugra$madan verirsin telefoncuya alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar