fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 eczanede satılmıyo da nerde satılıyo lan bu. nası bi ürün lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 el altından alıcan torbacılar satıyormuş diye duydum şşt::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben almıştım geçen sene aslında abi pasiflora var mı diye girdim içeri, ama zaten suratım o haldeydi ki bağımlısı sanmış olabilir. nasıl kullanacağını biliyor musun? diye sordu, bir şey demeden manidar şekilde kafa salladım böyle. bir halta yaramadı, sadece biraz uyuşuk hissediyorsun, uyku düzenim için almıştım ben de. baktım işe yaramıyor almadım sonra. boşverin, papatya çayı için, daha güzel uyku getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 elikanliadam said: işte nanikte passiflora tam bu anlarda işe yarıyor ben şahidim. ama o onun psikolojisinin acayipliği bence. hmm... haa eet o benim.. ilk sunumumda proje arkadaşım 'lan şimdi jüriye öpücük atcan, rahat dur ...' diye küfürü basmıştı. sonuç:AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla benim vücudum aşırı hızlı tolere etmeye başlamıştı. ilk sefer bebek gibi uyumamı sağlamıştı da, şimdi bana mısın demiyo. yani çok güçlü kuvvetli bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar