BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kaynak soran olmuş hemen vereyim, direk içeriden "dost sohbetleri" ve gülenin kendi verdiği röportajlar hatta adamlrın kendi yayın organlarında çıkan yazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bu adamların taraftarları fanatikleri gerçekten çekilecek tipler değiller. Yemin ediyorum bu said kürdi, adnan bilmem ne hocalar falan olmasa bu kadar insan müslümanlığa böyle kötü bir şekilde bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Vatan haininden kahraman yapacak yüz var adamlarda yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Korax said: bilmeden yorum yapanin kellesi asilir burda dostum B)- ögrenir gelirim problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 filmin yarısını izledim hidayet geldi biraz akşam da kalanını izleyip sonra da fem dersanesine gidip teslim olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Hiç hoşlanmadığım birşeydir birilerinin izinden gitmek hangi konu olursa olsun, bu sebeple millet çok garibime gidiyor böyle kullanma kılavuzunu okumadan hareket edemeyen insanlar olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar