Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferroli kombi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
f 37 diye basınç ile alakalı bir hata alıyorum. internetten manuellerine baktım 1.5 bara getir düzelir diyor. getirdim:

47 dereceye ayarladım, sonra 40-45-46 ECO... 70 ECO.. diye birşeyler oldu ve 20-30 saniye sonra f 37 erroruna geri döndü kombi.

var mıdır başına gelen dsf

su boşaltıp su basıp birşeyler yaptım 88-87 ECO yazıp kaldı ama derece filan göremiyorum peteklere de ısı gitmiyor.

kapattım şu an.
Mesaj tarihi:
Aynısı benim kombiyede olmuştu. 2 barın üstünde su verdim. 1-2 denemeden sonra çalıştı. Gayet net ısıttı ama 4-5 gün sonra değiştirdim çünkü o kadar su vermemem lazımmış. Kazanında problem var dedi yenisini takmaya gelen kombici.
Mesaj tarihi:
komibiyi kuran arkadaş ile görüştük, termostat gitmiş herhalde servisi ararsın dedi.

1.5 bar ferroli domicompackt f20-24 B ler için idealmiş. tabi benimki 1.5 dan başlayıp 2.5 u vurup geri dönüyor orası ayrı.

başına böyle birşey gelebilecekler için yazayım: kombinin altındaki koldan basınç arttırarak su basabilirsiniz. eğer olur da bir şekilde basınç 1.5 bar dan fazla olursa ilk bağlandığı petekteki(yani ben öyle yaptım, örnek balkon-mutfak peteki) vidayı gevşeterek ordan su ve bir miktar havayı boşaltıp basıncı istediğiniz miktara ayarlayabilirsiniz. bunları kombi kapalı haldeyken yapmanız ve yaptıktan sonra şarteli kapatıp açıp 10-15 dakika beklemeniz yararınıza olur.

yılbaşı sonrası bir de bu geldi oh. hocalar noel tehlikesi milletimizi saran bir beladır demişti de inanmamıştım.

edit: bir de 1.5 bar için kasmayın 1.4 ya da 1.6 da olabilir dendi bana.
  • Yeni Oluştur...