PhysX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 f 37 diye basınç ile alakalı bir hata alıyorum. internetten manuellerine baktım 1.5 bara getir düzelir diyor. getirdim: 47 dereceye ayarladım, sonra 40-45-46 ECO... 70 ECO.. diye birşeyler oldu ve 20-30 saniye sonra f 37 erroruna geri döndü kombi. var mıdır başına gelen dsf su boşaltıp su basıp birşeyler yaptım 88-87 ECO yazıp kaldı ama derece filan göremiyorum peteklere de ısı gitmiyor. kapattım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi form... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 servis çağır bence daha da fazla karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 1.5 bar üstünde bi yerde sabitledin mi. 1.5 bar altında su vermeyi kesebilir peteklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Birde kapat 15 dk sonra tekrar aç. Bazen kombiler sapıtıyor elektronik olduklarından. Hatta reset düğmesi varsa resetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Aynısı benim kombiyede olmuştu. 2 barın üstünde su verdim. 1-2 denemeden sonra çalıştı. Gayet net ısıttı ama 4-5 gün sonra değiştirdim çünkü o kadar su vermemem lazımmış. Kazanında problem var dedi yenisini takmaya gelen kombici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 komibiyi kuran arkadaş ile görüştük, termostat gitmiş herhalde servisi ararsın dedi. 1.5 bar ferroli domicompackt f20-24 B ler için idealmiş. tabi benimki 1.5 dan başlayıp 2.5 u vurup geri dönüyor orası ayrı. başına böyle birşey gelebilecekler için yazayım: kombinin altındaki koldan basınç arttırarak su basabilirsiniz. eğer olur da bir şekilde basınç 1.5 bar dan fazla olursa ilk bağlandığı petekteki(yani ben öyle yaptım, örnek balkon-mutfak peteki) vidayı gevşeterek ordan su ve bir miktar havayı boşaltıp basıncı istediğiniz miktara ayarlayabilirsiniz. bunları kombi kapalı haldeyken yapmanız ve yaptıktan sonra şarteli kapatıp açıp 10-15 dakika beklemeniz yararınıza olur. yılbaşı sonrası bir de bu geldi oh. hocalar noel tehlikesi milletimizi saran bir beladır demişti de inanmamıştım. edit: bir de 1.5 bar için kasmayın 1.4 ya da 1.6 da olabilir dendi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Su tahliye vanası da olması lazım kombinin altında, petekten uğraşmayaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar