Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 selam. eski telefonumun kızağı bozuldu mp3 playeri çalışmıyor kalın ve hımbıl hede hödö taşımaya bıktım. fazla da ayıracak param yok şimdi. 5800 alacaktım da c5-03 elime aldım. çok hoşuma gitti. ergonomik bi de ucuz 390 liraya tanıdık bir telefoncudan ucuza mis gibi fırsat yakaladım. öte yandan (evet önce telefonun tasarımına hasta oldum) c7 mi alayım diyorum üzerine 300-400 daha ekleyip. yani 700ün pek üstüne çıkamam zaten 700 de beni fakir bırakacak şu durumda. Telefonlarla çok alakam yok. 3g de pek kullanmayacağım için wi-fi olsun biraz da hayatımı kolaylaştıracak aplikasyonu olsun yeter diyorum? bu fiyatta önereceğiniz telefonlar nelerdir? luzum yok derseniz c5 mi alayım? yoksa hata mı olur 5800 faceroll mu yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sony ericsson xperia x10 mini yada xperia x8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o zaman hiç gerek yok o kadar para vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 smartphone istiyorsan nokia'yi sal simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 c6-01 diye biişi varmış abi c7 nin aynısı hafıza falan farkı var 150 lira falan daha uygun. c7 kadar cix diil duruşu da,güzel gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 HTC alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 c6 kalın ve ağır. :( htc 1150ye falan htc desire alınır. 300 lira gene az fark değil. bugün kullandım c7. baya içme sindi. çok hızlı telefon. dokunmatiği de düşündüğümden de iyi çıktı. boyutları da cebe giricek gibi. htc 'yi sırf cebe sokamicam diye almam :( öyle de malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 c7 bayağa iyi telefondu ya ben çok beğeniyorum hatta almak istiyorum. ama şölede bişi diyim arada 100 lira var x8 mi n8 mi ne bişi bar 12mp kamera,hani o 100 lira koymucak meblaysa kesin değerlendirmeye al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1100 2100 falan telefon olarak super, amacina yonelik ama onun disinda sux. Her daim kafasina vuran bir telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 c7 aldım. n8'i evet ben de sordum da feedbackleri çok kötü telefonun. garanti servis mervis hiç uğraşasım yok tabi :P çok sevdim telefonu. tasarım olsun hızı olsun androidden çalıntı kısımları olsun :D çok mutluyuz, tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bende 5800 alicam diye gittim c5-03 aldim.cok sade ve hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar