Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafayı mı yiyorum?

zyprexia

Öne çıkan mesajlar

ben bazen bakıyorum yazdıklarıma "bu ne lan!" falan diyorum

"modemime mi giriyorlar olm yine!"

dedikten sonra wirelessta meydana gelen dalgalanmaları izliyorum bi süre..

mac adreslerine bakıyorum.. bi de ne göreyim. kardeşim kapatmış filtreleri. onları açıyorum yeniden.. o laptop'a bak, bu telefonu da ekle derken kendimi alet cehenneminde kaybediyorum ve bazen o sıradalarda camın önüne bi kumru konuyor onu izliyorum.. bu böle gırtlağından "burrrrrrrrrrrrr" gibi bi ses çıkartıyor ya. ben de aynı sesi çıkartıyorum. hayvan bi şaşırıyor "ne oluyor??" der gibi bi bakış atıyor. ben de "ne var ki?" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyorum.. o da "alla alla ne iş ya??" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyor.. ben de "meh" demek için burrrrrrrrrrrrrluyorum ve aniden cama koşup kalp krizi geçirmesini sağlamaya çalışıyorum ancak henüz hiç başarılı olamadım. her seferinde uçmayı başardı..

bazen oluyor bunlar ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dasaaa said:

ben bazen bakıyorum yazdıklarıma "bu ne lan!" falan diyorum

"modemime mi giriyorlar olm yine!"

dedikten sonra wirelessta meydana gelen dalgalanmaları izliyorum bi süre..

mac adreslerine bakıyorum.. bi de ne göreyim. kardeşim kapatmış filtreleri. onları açıyorum yeniden.. o laptop'a bak, bu telefonu da ekle derken kendimi alet cehenneminde kaybediyorum ve bazen o sıradalarda camın önüne bi kumru konuyor onu izliyorum.. bu böle gırtlağından "burrrrrrrrrrrrr" gibi bi ses çıkartıyor ya. ben de aynı sesi çıkartıyorum. hayvan bi şaşırıyor "ne oluyor??" der gibi bi bakış atıyor. ben de "ne var ki?" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyorum.. o da "alla alla ne iş ya??" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyor.. ben de "meh" demek için burrrrrrrrrrrrrluyorum ve aniden cama koşup kalp krizi geçirmesini sağlamaya çalışıyorum ancak henüz hiç başarılı olamadım. her seferinde uçmayı başardı..

bazen oluyor bunlar ama..

oha dasaaa, doktora plz asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

geçende işle ilgili bir konuda takılmıştım. eskiden yaptığım bir işti ama o an hatırlayamadım. gugılladım, bir kaç sitede bir şey bulamadıktan sonra bir yerde birisi sormuş. cevap gelmemiş. bir gün sonra falan da adam kendi kendini cevaplamış. yazdığı da tam benim aradığım şeydi..

"oha süper lan" falan derken bir baktım, soruyu soran ve cevaplayan bendim. bu da böyle bir anım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...