Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kahretsin çok cooluz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bana da oluyor ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben bazen bakıyorum yazdıklarıma "bu ne lan!" falan diyorum "modemime mi giriyorlar olm yine!" dedikten sonra wirelessta meydana gelen dalgalanmaları izliyorum bi süre.. mac adreslerine bakıyorum.. bi de ne göreyim. kardeşim kapatmış filtreleri. onları açıyorum yeniden.. o laptop'a bak, bu telefonu da ekle derken kendimi alet cehenneminde kaybediyorum ve bazen o sıradalarda camın önüne bi kumru konuyor onu izliyorum.. bu böle gırtlağından "burrrrrrrrrrrrr" gibi bi ses çıkartıyor ya. ben de aynı sesi çıkartıyorum. hayvan bi şaşırıyor "ne oluyor??" der gibi bi bakış atıyor. ben de "ne var ki?" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyorum.. o da "alla alla ne iş ya??" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyor.. ben de "meh" demek için burrrrrrrrrrrrrluyorum ve aniden cama koşup kalp krizi geçirmesini sağlamaya çalışıyorum ancak henüz hiç başarılı olamadım. her seferinde uçmayı başardı.. bazen oluyor bunlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kadın hamile kalmış neden? zaman kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 öteki topikmiş o pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dasaaa said: ben bazen bakıyorum yazdıklarıma "bu ne lan!" falan diyorum "modemime mi giriyorlar olm yine!" dedikten sonra wirelessta meydana gelen dalgalanmaları izliyorum bi süre.. mac adreslerine bakıyorum.. bi de ne göreyim. kardeşim kapatmış filtreleri. onları açıyorum yeniden.. o laptop'a bak, bu telefonu da ekle derken kendimi alet cehenneminde kaybediyorum ve bazen o sıradalarda camın önüne bi kumru konuyor onu izliyorum.. bu böle gırtlağından "burrrrrrrrrrrrr" gibi bi ses çıkartıyor ya. ben de aynı sesi çıkartıyorum. hayvan bi şaşırıyor "ne oluyor??" der gibi bi bakış atıyor. ben de "ne var ki?" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyorum.. o da "alla alla ne iş ya??" der gibi burrrrrrrrrrrrrluyor.. ben de "meh" demek için burrrrrrrrrrrrrluyorum ve aniden cama koşup kalp krizi geçirmesini sağlamaya çalışıyorum ancak henüz hiç başarılı olamadım. her seferinde uçmayı başardı.. bazen oluyor bunlar ama.. oha dasaaa, doktora plz asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 geçende işle ilgili bir konuda takılmıştım. eskiden yaptığım bir işti ama o an hatırlayamadım. gugılladım, bir kaç sitede bir şey bulamadıktan sonra bir yerde birisi sormuş. cevap gelmemiş. bir gün sonra falan da adam kendi kendini cevaplamış. yazdığı da tam benim aradığım şeydi.. "oha süper lan" falan derken bir baktım, soruyu soran ve cevaplayan bendim. bu da böyle bir anım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 zuhahahahhahahahhahahah tek değilmişim diye seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben de 2 sene önce aynen başlıkta yazdığı gibi düşünüyordum meğerse kullandığım ilaçların yan etkisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben ne zaman bu gerizekalı kim lan diye baksam kendim çıkıyorum, daha kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben genelde bakıp ne kötü yazmışım lan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar