El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şimdiye kadar xml içinde hiç kullanmadığım bir kavram olduğu için çok bir fikrim yok bu konuda, büyük ihtimalle cevabı da çok kolaydır. Benim baya iç içe giden bi xml yapım var ve bunun içinde karakter nodeu için isim attribute'unun id olarak algılanması ve mecbur olması için şöyle bişey yaptım: said: ]> Şimdi bu xmli ben hazırladığım için ve program içinden bir iki şeyi değiştirdiğim için başta sorun yoktu. Zaten XmlElement falan gibi de algılanmıyor. Fakat şimdi başka birşey için sıfırdan xml yaratmam gerekiyor. Bu satırı c# kullanarak nasıl yaratırım? Yani en azından şunun class olarak adı ne onu bilsem yine araştırıcam da, nerden bulduğumu bile hatırlamıyorum :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.xml.xmldocument.createdocumenttype.aspx //Create the XmlDocument. XmlDocument doc = new XmlDocument(); //Create a document type node and //add it to the document. XmlDocumentType doctype; doctype = doc.CreateDocumentType("book", null, null, "<!ELEMENT book ANY>"); doc.AppendChild(doctype); //Create the root element and //add it to the document. doc.AppendChild(doc.CreateElement("book")); Console.WriteLine("Display the modified XML..."); doc.Save(Console.Out);
Öne çıkan mesajlar