Fefe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Skinning yerine herbalisim daha mantıklı gibi geliyor, ne diyorsunuz ? Herbal, snıyorum 2-3 crafting skilini besliyor, skinning de besliyor olabilir ama bir zaman sonra deri elde etmek için, hayvan kesmek gerekli olacak... Ne diyorsunuz ? Herbal daha verimli olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 skining hala çok para getiren bi meslek. silme onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ayrıca hayvan kesmek deli dana gibi 300 saat uçup çiçek aramaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 herb hem ins hem alch den dolayı daha bol alıcısı vardır gibi geliyo bana, malumunuz sadece flask talebi çok olan bi zımbırtı. gerçi benim lafımla kuyuya inilmez ben yıllar yılı prof olaylarından nefret etmiş, hiç gathering prof almamış hep kamyonla gold gömüp profun kendine has enchantini alıp oracıkta kasmayı bırakmış bi playerım =P edit: bide bence gez+topla>kes+lootla+yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oran olarak herb daha çok mesleğe yarar düşüncesi daha mı geçerli acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 herb daha çok para getirir ama skinninge kıyasla daha çok zaman ayırman gerekir o yüzden skin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Levelling bittiğinde, tam tersi bir durum olabilir zaman konusunda sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 525 skini silip, JC kasıyom sıfırdan neyseki diğer meslek madencilikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar