Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Solonor, 28 Ağustos 2004 12:54 tarihinde demiş ki: Bi de boğanın cinsel organının renk değiştirmesi gibi efsanevi olaylar da var tabi. :) yada büzük bölgesinin kırmızı olması gibi:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Benim yanımda gelen arkadaş sayısı 2 oldu..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bide bazı allah akıl fikir versin dicemiz veletlerin eğlenmek için boğanın altından geçmeleri ve o sırada boğanın ta**aklarına tutunmaları var :)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eve geldim şimdi acayip bi buluşmaydı.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 çok güzeldi valla gelmeyenler çok şey kaçırdı. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ah ne üzüldüm anlatamam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bir insan böyle bir mesajı niye atar sly-one?[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 walla praw we ben saat 7 de geldik..Ve hayatımdaki en ilginç dürüm yeme olayına tanıka oldum korktum falan..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bi dahakini kaçırırsam top oliim aha böle==> O[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kelimelerin yetmiyeceği,gelip yaşanılması görülmesi gereken bir buluşmaydı:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 walla baştan sona kadar ordaydım, ben natural ve gilean zaten ilk gelenlerdik nordan herkesle tanıştım... gerçekten guzel bi buluşmaydı gelmeyenlerin çok şey kaçırdı... ++++bende solonorla birlikte koro yapıyorum: niye boyle bir msg atılır sly-one?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ha bu arada bir de rekora imza atmış olduk... ilerde prawler,saendul+estel inde gelmesiyle birlikte üye patilerin sayısı yaklasık 17i buldu... Ha natural bu arada azına ediyim senin .... Adam durum yerkene hadi ben gidiyorum dedi ve gitti, sonradan farkettikki herif hesabı odemedi TUNCAYA 5.5M BORCUN VAR... haberin ola[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 SALAKALAR KAZIK YEMİŞSİNİZ ALTKATTA ÖDEDİM HESABIIIIIII[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mesaj gidicei yere gitmiştir. niye atılırı sanırım beni ilgilendiriyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 en guzeli estelle bendim =p resim gelir birazdan biyerlerden [ha doru ben koycaktim] natural valla adam cikti gitti dedi biz bilmiyoz tunca patladi senin parayi ... edit = tunca acik birami$ acci /dis[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 28 Ağustos 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 arasaydınız koşar gelirdim be ulan en kötüsüde lşimdi ne boktan herif damgası yedim sizin tarafınızdan aşşağıdaki kadına ödedim cidden hesabı 5. buçuk milyon ttutu ya.estelin götüreceği yere kafam girsin emi dedim ben size orası bok die[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gayet güzel bir buluşmaydı ben saat 5 te uyandım valla öğleden sonra, sabah 8 de yattığım için, saat 7 gibi takıldım olaya fazla takılamadık gerçi ama gene de güzel oldu olay. Takıldık ööle işte ben şimdi Dogmeatlerdeyim dün de cray totemlerdeyim hergün başka yerde sürtüyorum. Eve uğramaz oldum Sly ben de senin kaçırdığına o kadar üzüldüm ki anlatamam gerçekten. P.S Ben Prawler[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu arada resmim hiç çekilmedi, çekilmesini de istemedim zaten kimseden, bana megalomandır, kendi fotosunun çekilşmesini ister deli gibi diyenlere selamlarımı yolluyor, alınlarının taaa orta yerinden öpücük konduruyorum.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kimdi fotolari ceken ? solonor ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yukarda neden vermedin parayı bize natural abi?[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi çıkarken altta kadına ödedim ya ufff[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ooe bab canın saolsun Bütün paitlere uyarı olsun o lkonayatyı boykot edelım. praw bizde içkilerimz soğuyo geceyi burda devam ettirceğiz,praw dostluk içki aşk entirka ve tutku dolu nbir gece geçireceğiz hepinize öpücükler.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 prawın dodmeat'lerde bulunma amacı eee şey hee her neyse ya:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 28 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: _-Sturm-_, 28 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Valla fotoları çeken simayı hatırlıyorum ama isim kalmadı akılda :) Ama Solonor değildi.. Slash_ugurdu ancak, adam evde diil 12 gibi falan gelcek. O zaman koyarız.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eveet geldim abi eve çok yakında bütün zirve resimleri gerçi pek içlerinde adam gibi resim yok ama olsun siteye koycam ...[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Öne çıkan mesajlar