Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gar,p gairp şeyler çıakrmayın lan yok tenis fln iççe iste

uyuyom sabah hazır olun jilet gibisacını yapın sık olun akıllı olun ben adma gibi atpi isterem

ben patinin aklıılı cevik ve minimum lvl12 oalnını everim
hadeee

yatıom[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
Ya neyse konu sapmasın, estel sen de 100 msg önceki postu ne diye gidip ee falan yazıyosun gece vakti. Adam arkadaşım onu belirtmişim işte.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
Hebet.. benim bi kenk de gelecek aynı zamanda pekte bab'dır kendisi. öyle yani yarın 2'de orada olacağız ama ben sanmıyorum ki 15 kişi falan olalım.. yine ben ,dogmeat eagle_dnz ,prawler ,natural_jedi ,tunca ,disapp bi de sturm'e kesin gozuyle bakiyorum da.. digerleri fos cikmasin sakin. (umarim yaniliyorumdur)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
HAAH yav sabahki fırtana neydi öle ya buluşma yattı fdiye korktum şimdi geçti oooh,yalnzı anlaşalım ben ordayken fırtına çuıkarsa hayatta eve geri gelemem çok uzak üüüf[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
Yatmadı deil mi buluşma? Yağmur yağmayacak diyolar bügün daha fazla ama bakalım :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ya bi cevap verin buluşçaz mı buluşmicaz mı, cunku oraya gelmek kasıyo (alike dogmeat) donus acaip kasar fırtına cıkarsa gine. abi taa ortakoyden kadıkoye gelioz yani b.ka gitmesin/sarmasında sonra hava...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
yatmaz yatmaz gelecekler 2 de boğaya hadiii[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
gece cat cut bi dolu yağdı uyandım valla[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Bugün daha yağmur yağmaycakmış ama yine de hazırlıklı gelin siz, az sonra çıkıyorum ben de :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ulan ne kolpa adamlarsınız bir yağmur yağdı diye dönemiyenleri ben bırakırım karşıya (5 kişilik bisikletim var :p )

ben kesin olarak geliyorum eminönü iskelesi ve beşiktaş iskelesinden gelecek arkadaslar 1.30 oradayım ben.Anadoluyu bilmeyen arkadaslara yardımcı olacagım.bu arada avrupa iğrenç anadolu yönetir
Mesaj tarihi:
boğada buluşma olayına kanser oluyorum çünkü bütün türkiye orada buluşuyor. bikaç medeni cesareti yüksek insan boganın yanında dururken öbürleri boganın çevresindeki yerlere dagılıp bogaya dogru bakıyorlar gelen giden varmı diye boylecek buluşma aşırı gecikiyo. herkes tipt ip birbirine bakıyo ben kimle buluşuyorum diye hele birde sevgililer gününde gidin tam bir komedi. herkesin elinde bir gül ortada bir boğa herkes birbirine bakıyor:)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Mesaj tarihi:
Bi de boğanın cinsel organının renk değiştirmesi gibi efsanevi olaylar da var tabi. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
bişey olmuyor tanıyoruz biz bu arada tamam o zaman 05357237020 telefonum oraya gelince grubu bulamayan arasın[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
  • Yeni Oluştur...