Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peki genç.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 u nubi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gar,p gairp şeyler çıakrmayın lan yok tenis fln iççe iste uyuyom sabah hazır olun jilet gibisacını yapın sık olun akıllı olun ben adma gibi atpi isterem ben patinin aklıılı cevik ve minimum lvl12 oalnını everim hadeee yatıom[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya neyse konu sapmasın, estel sen de 100 msg önceki postu ne diye gidip ee falan yazıyosun gece vakti. Adam arkadaşım onu belirtmişim işte.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aloo ozet cikarsin biri kastirmayin bizi burda =p /tunca[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 telefonla harass yapcam simdi foruma bakin die =p cevap verinde yatayim ben uykusuzum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kime diorum =p alooo[signature][hline].
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yattik biz yarin bakarim artik foruma[signature][hline].
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hebet.. benim bi kenk de gelecek aynı zamanda pekte bab'dır kendisi. öyle yani yarın 2'de orada olacağız ama ben sanmıyorum ki 15 kişi falan olalım.. yine ben ,dogmeat eagle_dnz ,prawler ,natural_jedi ,tunca ,disapp bi de sturm'e kesin gozuyle bakiyorum da.. digerleri fos cikmasin sakin. (umarim yaniliyorumdur)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 walla mesh benim fos cikmicaam kesin sen onu dusunde... "Yağmur yapıyor, seller akıyor; Bizim pati buluşması n'oluyor?"[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 HAAH yav sabahki fırtana neydi öle ya buluşma yattı fdiye korktum şimdi geçti oooh,yalnzı anlaşalım ben ordayken fırtına çuıkarsa hayatta eve geri gelemem çok uzak üüüf[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yatmadı deil mi buluşma? Yağmur yağmayacak diyolar bügün daha fazla ama bakalım :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben ocyi kapatıp hazılnamya başlıorum,hadi bakalım.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya bi cevap verin buluşçaz mı buluşmicaz mı, cunku oraya gelmek kasıyo (alike dogmeat) donus acaip kasar fırtına cıkarsa gine. abi taa ortakoyden kadıkoye gelioz yani b.ka gitmesin/sarmasında sonra hava...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yatmaz yatmaz gelecekler 2 de boğaya hadiii[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yuh abi saat2 ye kadar nası hazırlanıyosun.. saat11[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet hayvanlar gibi yağmur gelior hazırlıklı gelin.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gece cat cut bi dolu yağdı uyandım valla[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bugün daha yağmur yağmaycakmış ama yine de hazırlıklı gelin siz, az sonra çıkıyorum ben de :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ulan ne kolpa adamlarsınız bir yağmur yağdı diye dönemiyenleri ben bırakırım karşıya (5 kişilik bisikletim var :p ) ben kesin olarak geliyorum eminönü iskelesi ve beşiktaş iskelesinden gelecek arkadaslar 1.30 oradayım ben.Anadoluyu bilmeyen arkadaslara yardımcı olacagım.bu arada avrupa iğrenç anadolu yönetir
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evim boğaya yürüyerek 7 dakkikalık bi uzaklığa sahip ama yinede erken gidicem şöyle 2 ye 20 kala falan orda olurum. tanırsınız zaten beni tanıyanlar var bi sürü.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 doğal_jedi gel eminönü iskelesinin önüne pm cep telefonu numaranı at bana milleti alalım boğaya götürürüz
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 boğada buluşma olayına kanser oluyorum çünkü bütün türkiye orada buluşuyor. bikaç medeni cesareti yüksek insan boganın yanında dururken öbürleri boganın çevresindeki yerlere dagılıp bogaya dogru bakıyorlar gelen giden varmı diye boylecek buluşma aşırı gecikiyo. herkes tipt ip birbirine bakıyo ben kimle buluşuyorum diye hele birde sevgililer gününde gidin tam bir komedi. herkesin elinde bir gül ortada bir boğa herkes birbirine bakıyor:)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bi de boğanın cinsel organının renk değiştirmesi gibi efsanevi olaylar da var tabi. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bişey olmuyor tanıyoruz biz bu arada tamam o zaman 05357237020 telefonum oraya gelince grubu bulamayan arasın[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar