Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bowling yada bilardo gibi bir oyuna uygun deliz bemce olamz omamalı cünkü 2sinide sefmeyen patiler vvar aramızda,bpwlingi fln başka gün bowlingçi patilele yapparız.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
eehe çok belli olyuo aslında karşındakilerin pati olduğu fln,ama utangaösan 40 dakka onaqrın suatına bakarsın bmlle(dimi natural)

belli olyuo bisürü tipsiz adam malgibi diğer tipsiz adamarlı kesio.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
walla oldukça uzun saçlı ve hayatınızda bir daha göremeyeceginiz bi tip gördüyseniz böle barış manço gibi parmaklara sahip
ahanda işte o benim... karanfile falan gerek yok[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Mesaj tarihi:
said:
SLasH_Ugur, 28 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
walla oldukça uzun saçlı ve hayatınızda bir daha göremeyeceginiz bi tip gördüyseniz böle barış manço gibi parmaklara sahip
ahanda işte o benim... karanfile falan gerek yok

Sen yine geç kalma da abi bak bunlar beklemez söliyim de. :=)
Ayrıca uğur ve beni giydiğimiz siyah tshirt lerden tanıyabilirsiniz. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
bende bütün kendini ilginç hisseden gençler buraya gelsin b*k VAAR ! diye bagırıcam.

Bu arada bowling ve bilardo gibi atraksiyonların kolpa olmasını ve bol bol jack daniels, absolut vs.içmeyi teklif ediyorum. Hatta accık kasın şöle süper yerlere akıtayım sizi. Sonra genç patiler sarhoş oldu diye böyle gazetelere kapak olalım.

Carpe Diem ! le temps coule mes petits patis...[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
Adam geldi dağıttı ortalığı. Olm 10 milyon param var valla beni çekersen cehenneme bile gelirim de işte para vermen lazım. :)

İnsanlar korkup buluşmaya gelmicek be. :D[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
hadi haftaya (okullar açılmadan) içip dansa gidelim.. (:
should ı cool it or should ı blow[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 28 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
beyler bazıları birbirini gormedi ve tanımayacak... gelenler kırmızı karanfil filanb taksamı?

lol direk belli oluyor mrk etme[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
C'est bien que tu parles la langue française et puis il faut etre logic mon ami. Si vous buvez a midi quand il fait chaud. Vous allez tous devenir ivre. C'est pourquoi les attractions comme le bowling et le billard sont acceptables pour notre communaute.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 28 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
belli olyuo bisürü tipsiz adam malgibi diğer tipsiz adamarlı kesio.

kimlerin gitmediği anlaşıldı böylece.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
said:
Solonor, 28 Ağustos 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
Slash_ugur benim himayem altındadır, laf edeni.. :D

eeee?

ne e si genç?[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki:
genç?

e 1 yaş küçüksün benden, genç deme hakkına da sehibim tabiki. Boyla bosla, vüdutla olmaz bu işler lol. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
noluyor lan burda hieeeeyt!!!!!

tamam içmeyi sittir edin masa tenisi oynayak[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
  • Yeni Oluştur...