DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bowling yada bilardo gibi bir oyuna uygun deliz bemce olamz omamalı cünkü 2sinide sefmeyen patiler vvar aramızda,bpwlingi fln başka gün bowlingçi patilele yapparız.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ha bi de yiyelim ama mantı yada kebap yada kokoreç(Tavsiye eylemem) başka ne var du bakim...ha çerkez mantısı, ama orya sıgarmıyız 3^9 kişi bilemem[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ozemaaan abi napcaz ozaman ya 25 kişi sokaklarda yürücez mi... Ps. buldum caddeye gidelim (*dayaktan kaçar*)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Slash_ugur benim himayem altındadır, laf edeni.. :D[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok kişi olduk bi 14-15 niri yarın gidp yermi ayarlasa acaba hmmm[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 beyler bazıları birbirini gormedi ve tanımayacak... gelenler kırmızı karanfil filanb taksamı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eehe çok belli olyuo aslında karşındakilerin pati olduğu fln,ama utangaösan 40 dakka onaqrın suatına bakarsın bmlle(dimi natural) belli olyuo bisürü tipsiz adam malgibi diğer tipsiz adamarlı kesio.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 walla oldukça uzun saçlı ve hayatınızda bir daha göremeyeceginiz bi tip gördüyseniz böle barış manço gibi parmaklara sahip ahanda işte o benim... karanfile falan gerek yok[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben boğaının orda PTAİİİİİ PATİİİİİİ Diye bağracam fantezim vardır zaten ehehehe[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: SLasH_Ugur, 28 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki: walla oldukça uzun saçlı ve hayatınızda bir daha göremeyeceginiz bi tip gördüyseniz böle barış manço gibi parmaklara sahip ahanda işte o benim... karanfile falan gerek yok Sen yine geç kalma da abi bak bunlar beklemez söliyim de. :=) Ayrıca uğur ve beni giydiğimiz siyah tshirt lerden tanıyabilirsiniz. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende bütün kendini ilginç hisseden gençler buraya gelsin b*k VAAR ! diye bagırıcam. Bu arada bowling ve bilardo gibi atraksiyonların kolpa olmasını ve bol bol jack daniels, absolut vs.içmeyi teklif ediyorum. Hatta accık kasın şöle süper yerlere akıtayım sizi. Sonra genç patiler sarhoş oldu diye böyle gazetelere kapak olalım. Carpe Diem ! le temps coule mes petits patis...[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Adam geldi dağıttı ortalığı. Olm 10 milyon param var valla beni çekersen cehenneme bile gelirim de işte para vermen lazım. :) İnsanlar korkup buluşmaya gelmicek be. :D[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi içelim de b.kunu çıkarmayalım sonra onumuzu goremezsek araba filan carpar denize duseriz tren ezer filan nolcagı belli olmaz. ya beşiktaş iskelesinden kadıkoye geccek yok mu yaa!!![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok merak etme o kadar bişey olmaz. *!evil grins* hatta :horace:[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hadi haftaya (okullar açılmadan) içip dansa gidelim.. (: should ı cool it or should ı blow[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Batilc, 28 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: beyler bazıları birbirini gormedi ve tanımayacak... gelenler kırmızı karanfil filanb taksamı? lol direk belli oluyor mrk etme[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 plan ne $imdi yarin kacta ne yapiliyo kimler geliyo tam olarak hede hodo ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Solonor, 28 Ağustos 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Slash_ugur benim himayem altındadır, laf edeni.. :D eeee?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 C'est bien que tu parles la langue française et puis il faut etre logic mon ami. Si vous buvez a midi quand il fait chaud. Vous allez tous devenir ivre. C'est pourquoi les attractions comme le bowling et le billard sont acceptables pour notre communaute.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: DoGMeaT, 28 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki: belli olyuo bisürü tipsiz adam malgibi diğer tipsiz adamarlı kesio. kimlerin gitmediği anlaşıldı böylece.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 02:04 tarihinde demiş ki: said: Solonor, 28 Ağustos 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Slash_ugur benim himayem altındadır, laf edeni.. :D eeee? ne e si genç?[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 genç?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yatın uyuyun ya yıne dıdıscekler bellı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: genç? e 1 yaş küçüksün benden, genç deme hakkına da sehibim tabiki. Boyla bosla, vüdutla olmaz bu işler lol. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 noluyor lan burda hieeeeyt!!!!! tamam içmeyi sittir edin masa tenisi oynayak[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Öne çıkan mesajlar