Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: DoGMeaT, 27 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: hmmm naturali fln döveriz onun yerine. teker teker gelin![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Gelirim ama hemen öyle şarhoş olma durumları olursa fazla kalmam ama. Napiym sewmiyorum işte azar azar içiyoruz biz :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sarhos olunmaz ama güselce içilir sağlam[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yalnız başta yemek aktivitesiydi bowling bile dendi de sora içiş aktivitesi oldu ahah :) Hiç istemiyorum ya bu aralar içmek fln bakarız ama duruma gelcem ama yarın en azından tanışık oluruz.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya gel içme içene de karışma kimseyi tasımak zorunda kalmazsın merak etme :) bu arada 3 ü beraber olur... 2 gibi yemek 3-4.30 bowling sora içme falan gibi bişey[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 27 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende geliyorum... praw sakallar gitti yerini keçi sakalı aldı artık onları yolarsın. Gelecek arkadaşlara şimdiden bir kaç uyarı yapayım; 1-içki olacak ama sapıtma olmayacak 2-diyet yapacaklar gelmesin 3-Nargile olayı ise güzel bir cafe olacaksa olur enderun felan demeyin gitmem oraya 4-boğa'ya hiç gelmem, gelemem,bulamam diyenleri ben eminönü iskelesinin önünde alırım isterlerse onları götürürüm. 5-sağlam para alın belki parasız gelirim :)
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bowling olayı nerede olacak tansaşdamı?
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok yok gelicem zaten. Tansaş'ın orası kapanmadı mı ya? Orası da yalama oldu ha aç kapa aç kapa :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bowling omuyacak oluursa ben gelmiyeceğim kusura bakmayın.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 la iyiki acmısım forumu (wc3 kapayıp) geleyim bare de söz olsun... ohh içeriz güzel olur:) ekle beni de DogMeat. ha bide bende vapurla geciom; 1.30da filan barbaros iskelesinde mi olsak ne yapsak?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok zayıf bir ihtimal gelebilirim.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bowling de gr@lım,gelin kapışalım. natural lam3r t3@m[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şşt natür, bilardoya gel:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende yeni kaydoldum patiye ama geliyorum. yani çok sosyalim :P dakka 1 gol 1 beni sevcenize eminim muhahah özellikle bir alkol ortamında :=)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 DOGMEAT NATURAL_JEDI SOLONOR PRAWLER GILEAN CRAYTOTEM LIDREAL SAENDFUL MESH EAGLE_DNZ TUNCA batilc DEMON_OF HELL SLASH_UGUR ESKİY ENİ PATİ DİNLEMEM GELŞOM DEYİP GLEMYNE RESKILL CEKİELCEKTİR. yukarıda iSMİ YAZIPTA GLEMYTEN BONZİ OLSUN DOP IOLSUN BEN DERSHANYE GİTMİOM GELBİLMEK İÇİN GELMYENİ DÖVCEZ.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Ağustos 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Batilc, 27 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki: şşt natür, bilardoya gel:) ee şey kabul onda elime veriosun:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: DoGMeaT, 27 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki: BALTİC Hiaaaa abi yeter ya herkez boyle yazıyo su ismi abi BATİLC=BATİLC=batilc=Batilc=batilC=ß@TII_C[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya sımdı tam olarka napcaksınız acıkcası param yok ona gore gelcem :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Batilc, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 27 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki: BALTİC Hiaaaa abi yeter ya herkez boyle yazıyo su ismi abi BATİLC=BATİLC=batilc=Batilc=batilC=ß@TII_C BALTİCcim budan sonra sen yaz isimleri o zamn aat kaç olmuş bak yorgunm bak hastayım bak dişim ağrıyo ak aşk acısı çekiom bak derdim var,sorunmu doogmitcim niye admıı yanlış yazdın utanmıyonmu diye,yoo saldırıyon,hühühühüh kimse beni sevmio.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: jacabo, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: ya sımdı tam olarka napcaksınız acıkcası param yok ona gore gelcem :) yemek içki[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sen tikkylerle çıkmıomusun?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 of of bakıcaz artık malı duruma ona gore gelcem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dogmeatcim, canım dostum ,sevdigim yegane insan, kutsal kişi -sana niye ismimi yanlış yazıyorsun diye sormamakla hatayı ben yaptım... sen suçsuzsun, sen temizsin, sen safsın(hadi len), sen en temiz kalbinle yazdıgın o harfleri tarta dur, ne yapacagımızı söle de para alım yanıma ona gore. 10sayfada bulmak kasıyo...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 3 msj öteye yazıdm yukarı 10 saydfa bayar tabi yemek içki praw nargilede diyo ama orda karar veririz[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 3 mesaj otedekini bulamadım sen gine yaz :D ya nargileye gidelim guzel olur+ bowling yerine bilardo oynayalım:=) rezil olmak istemiyüm...+içelim :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Öne çıkan mesajlar