Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelirim ama hemen öyle şarhoş olma durumları olursa fazla kalmam ama. Napiym sewmiyorum işte azar azar içiyoruz biz :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
sarhos olunmaz ama güselce içilir sağlam[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Yalnız başta yemek aktivitesiydi bowling bile dendi de sora içiş aktivitesi oldu ahah :) Hiç istemiyorum ya bu aralar içmek fln bakarız ama duruma gelcem ama yarın en azından tanışık oluruz.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ya gel içme içene de karışma kimseyi tasımak zorunda kalmazsın merak etme :) bu arada 3 ü beraber olur...

2 gibi yemek 3-4.30 bowling sora içme falan gibi bişey[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 27 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende geliyorum...
praw sakallar gitti yerini keçi sakalı aldı artık onları yolarsın.

Gelecek arkadaşlara şimdiden bir kaç uyarı yapayım;
1-içki olacak ama sapıtma olmayacak
2-diyet yapacaklar gelmesin
3-Nargile olayı ise güzel bir cafe olacaksa olur enderun felan demeyin gitmem oraya
4-boğa'ya hiç gelmem, gelemem,bulamam diyenleri ben eminönü iskelesinin önünde alırım isterlerse onları götürürüm.
5-sağlam para alın belki parasız gelirim :)
Mesaj tarihi:
Yok yok gelicem zaten.

Tansaş'ın orası kapanmadı mı ya? Orası da yalama oldu ha aç kapa aç kapa :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
la iyiki acmısım forumu (wc3 kapayıp) geleyim bare de söz olsun... ohh içeriz güzel olur:)

ekle beni de DogMeat. ha bide bende vapurla geciom; 1.30da filan barbaros iskelesinde mi olsak ne yapsak?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
bende yeni kaydoldum patiye ama geliyorum. yani çok sosyalim :P dakka 1 gol 1
beni sevcenize eminim muhahah özellikle bir alkol ortamında :=)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Mesaj tarihi:
DOGMEAT
NATURAL_JEDI
SOLONOR
PRAWLER
GILEAN
CRAYTOTEM
LIDREAL
SAENDFUL
MESH
EAGLE_DNZ
TUNCA
batilc
DEMON_OF HELL
SLASH_UGUR

ESKİY ENİ PATİ DİNLEMEM GELŞOM DEYİP GLEMYNE RESKILL CEKİELCEKTİR.

yukarıda iSMİ YAZIPTA GLEMYTEN BONZİ OLSUN DOP IOLSUN BEN DERSHANYE GİTMİOM GELBİLMEK İÇİN

GELMYENİ DÖVCEZ.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Ağustos 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
said:
DoGMeaT, 27 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki:

BALTİC

Hiaaaa abi yeter ya herkez boyle yazıyo su ismi abi BATİLC=BATİLC=batilc=Batilc=batilC=ß@TII_C

BALTİCcim budan sonra sen yaz isimleri o zamn aat kaç olmuş bak yorgunm bak hastayım bak dişim ağrıyo ak aşk acısı çekiom bak derdim var,sorunmu doogmitcim niye admıı yanlış yazdın utanmıyonmu diye,yoo saldırıyon,hühühühüh kimse beni sevmio.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
ya sımdı tam olarka napcaksınız acıkcası param yok ona gore gelcem :)

yemek içki[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
dogmeatcim, canım dostum ,sevdigim yegane insan, kutsal kişi

-sana niye ismimi yanlış yazıyorsun diye sormamakla hatayı ben yaptım...

sen suçsuzsun, sen temizsin, sen safsın(hadi len), sen en temiz kalbinle yazdıgın o harfleri tarta dur, ne yapacagımızı söle de para alım yanıma ona gore. 10sayfada bulmak kasıyo...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
3 msj öteye yazıdm yukarı 10 saydfa bayar tabi

yemek içki praw nargilede diyo ama orda karar veririz[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

• Yeni Oluştur...