CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Prawler, 26 Ağustos 2004 16:50 tarihinde demiş ki: ya cray saçmalama ya sen bi arjantin içince uçuyorsun begümle çatladık seni taşıyana kadar Unutma 2 arjantin bi normal içtim..Gayette hızlı içtim.. Tamam sonra zor taşıdınız beni ama olsun.. Begümün anlattıkları doğruysa o gün bayaaaaaa bi rezil olmuşum taksimde herkeze merhaba falan die atlamışım =D Neyse ben sdc şunu söyliyim ben içicem kardeşim... İsteyenler nargilede takılır isteyenler benle gelir şöle biraz demlenir sonra dierleriyle buluşuruz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyi iç te ben seni taşıyamam cray neyse konu sapmasın cumartesi 2 de boğada buluşacaz[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o zaman şöyle yaparız Yemek +Nargile + İçki nası?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ok for me[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yemek + nargile bana ok içmeye bakarız sonra duruma göre.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hadi bakalım uyuyorsa sana iyi de bi de msn de online olsan[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen bilirsin valla o zaman[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Birisi bana telefon versin belki uğrarım arada.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bende cumartesi gelip gelemiyeceğimi söylicem belli olunca.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben gelirim de; hangi gün, saat kaçta, nerede? içki olacak mı? olacaksa kimler içmeyecek? nargile olacak mı? olacaksa kimler içmeyecek? alp er tunga öldü mü?
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hepsinin cevabı çok uzakta değil burda yakının da topğin tozlu sayfalarında.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: CrayTotem, 26 Ağustos 2004 16:49 tarihinde demiş ki: İçki işin içinde olmalı.. kesinlikle katılıyorum... içkisiz olmaaaz[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 up:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya içeriz yani demoncuğum sen gel de kopariim o pis sakallarını kestin mi yoksa? nargile de içen olur içki de karışık belli bişi yok[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yarın buluşçaz ama kimseden ses soluk çıkmıyor ne iştir, oraya gidip crayle yalnız kalırsam basarım patiyi[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kadıköydemi olacak ? uçarak mı gelsem !?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: _-Sturm-_, 27 Ağustos 2004 11:50 tarihinde demiş ki: %70 geliyorum.. Saat ve buluşulacak yer ve kesin program nedir bu konulara açıklık getirirseniz iyi olur.. (belki topicin tozlu sayfalarında vardır cevabı bu soruların ama kastı okumak :)) +1 :-P[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya ben saat 2 de boğanın önü diye biliyorum yemek + nargile + içki yapılacak sanırım aç geleceksiniz yani[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 11:52 tarihinde demiş ki: ya ben saat 2 de boğanın önü diye biliyorum yemek + nargile + içki yapılacak sanırım aç geleceksiniz yani ulan o boğayı bulursam kesicem adres ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yemek + nargile olayına gelirim ama içki hiç istemiyorum ya, en iyisi saat iki gibi toplanıp yemek yiyelim sonra nargile sonra da çok isteyen olursa siz içersiniz ben kaçar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 boğayı bilmiyormusun? Altıyolda? Nası bilmezsin boğayı?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 altıyol dicen ben ataköyden gelicem avrupadan yani bizi oralar bozuo Laila icabı.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben de ataköydeyim ama bu akşam arkadaşta kalacam yarın beraber giderdik yoksa...[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 0ke neyse bi$ey yapıp gelmeye çalı$acağım.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bowling olmayacak mi? Tam da alismaya baslamistim..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar