DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hoooüüüüüp nbemi istediim gibi olması iide cuma günü olası kötü :p[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cumartesi kadrosu: Prawler (full takılmayabiliriz) cray totem (full takılmayabiliriz) sturm dogmeat tunca solonor eagle_dnz saat kaçtaydı buluşma olayı?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Şimdi arkadaşlar Cuma prawler bende kalıyo ayrıca Cuma günü mağzayı ben acıcam Prawlerda mağzada bana yardım edicek umuyorum onu hiçbiyere bırakmam.. =) Cumartesi olana ise rahat rahat gideriz Prawler merak etme..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cumartesi gelirim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bi dakka bi dakka . bende gelicem belki. zaman ve yer söleyin gelip gelemiceğimi söleyim size[signature][hline]www.elma.forumu.com
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya attığım mesaj hatalı olmuş:Dcumartesi oalcak..güzel güzel kalabalık olduk..şimdi ben diyorumki saat 14.00 boğa heykeli..başka öneri varsa buyrun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cuma'da Cumartesi'de olmaz.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Prawler (full takılmayabiliriz) cray totem (full takılmayabiliriz) sturm dogmeat tunca solonor eagle_dnz mesh elma bu arada elma cumartesi günü boğada saat 2 de[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sen gelmiyormusun troil[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cuam da cumartesi de gelebilirim beni de ekleyin :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Prawler (full takılmayabiliriz) cray totem (full takılmayabiliriz) sturm dogmeat tunca solonor eagle_dnz mesh elma saendul 10 kişi olduk yok mu arttıran?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yok...[signature][hline]Bad Motherfucker.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 off istte olmak vardı[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 septi kaşınma canum[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben Disappear ıda istiyorum gelmiycekmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Alexi_Septimus, 26 Ağustos 2004 16:14 tarihinde demiş ki: Yok... ne lam bu tripler:Dgelemiosun diye içinde kaldı dimi:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya evet birisi disappearı da getirecem demişti[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Şimdi ben geliyorum da nası bi organizasyon yapıyoruz, ilk başta hede yapıcaz seçin bunlardan birini diye yazmışsınız kim ne istiyosa ne yapıcaz bi açıklığa kavuşursa iyi olcak. 5. gibi bişi olsa hoş olur bence kalabalığız zaten.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yemek+ nargile diyorum ben bowling falan çok kasar bu kadar kişi uzun süredir nargile içmiyorum zaten[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Prawler, 26 Ağustos 2004 16:37 tarihinde demiş ki: ya evet birisi disappearı da getirecem demişti Tunca dedi... Getitirirse kral olur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 böööö yemek nargile olmaz walla praw satarım seni =D İçki işin içinde olmalı..Yoksa bu kadar kişi bişey yapamayız..İçince yarıya düşeriz ztn sonrasınada o kafayla karar werirz =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Gilean, 26 Ağustos 2004 16:36 tarihinde demiş ki: ne lam bu tripler Gerçekten triplerdeyim, çok doğru yani. O yüzden gelmiyorum. Cidden yani, şaka yapmıyorum.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya cray saçmalama ya sen bi arjantin içince uçuyorsun begümle çatladık seni taşıyana kadar[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 İçki olayını abartmayın bence bu kadar kişi, nargile veya bowling çok daha iyi gider. Herkes ne istiyosa yazsın ona göre yapalım bişiler. Ben bowling diyorum ama nargile de tamamen uyar. Önceden söyliym nargile içmem ama ortamını severim muhabbet fln :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bowlingi sallayın nargile+yemek yaparız..isteyen yemeği az yiyip bakkaldan kırmızı tuborg alır 3 tane fondipler işte yeter o 1-2 saaat:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Öne çıkan mesajlar