Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar Cuma prawler bende kalıyo ayrıca Cuma günü mağzayı ben acıcam Prawlerda mağzada bana yardım edicek umuyorum onu hiçbiyere bırakmam.. =)
Cumartesi olana ise rahat rahat gideriz Prawler merak etme..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ya attığım mesaj hatalı olmuş:Dcumartesi oalcak..güzel güzel kalabalık olduk..şimdi ben diyorumki saat 14.00 boğa heykeli..başka öneri varsa buyrun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 26 Ağustos 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
Yok...

ne lam bu tripler:Dgelemiosun diye içinde kaldı dimi:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Şimdi ben geliyorum da nası bi organizasyon yapıyoruz, ilk başta hede yapıcaz seçin bunlardan birini diye yazmışsınız kim ne istiyosa ne yapıcaz bi açıklığa kavuşursa iyi olcak. 5. gibi bişi olsa hoş olur bence kalabalığız zaten.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 26 Ağustos 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
ya evet birisi disappearı da getirecem demişti

Tunca dedi... Getitirirse kral olur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
böööö yemek nargile olmaz walla praw satarım seni =D

İçki işin içinde olmalı..Yoksa bu kadar kişi bişey yapamayız..İçince yarıya düşeriz ztn sonrasınada o kafayla karar werirz =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
İçki olayını abartmayın bence bu kadar kişi, nargile veya bowling çok daha iyi gider. Herkes ne istiyosa yazsın ona göre yapalım bişiler.

Ben bowling diyorum ama nargile de tamamen uyar. Önceden söyliym nargile içmem ama ortamını severim muhabbet fln :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
bowlingi sallayın nargile+yemek yaparız..isteyen yemeği az yiyip bakkaldan kırmızı tuborg alır 3 tane fondipler işte yeter o 1-2 saaat:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...