Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tamam 20 dakka kal yeter praw:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 prawlerda ağa oldu :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 *!sturm'a (a) demesini rica eder, anlamazsa ona orta boy bir martıya nasıl karambol çekilmesi gerektiğini sturm üzerinde göstermeye hazır olduğunu belirtir*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 (b) silahşı tehlikeli ve hazırm prawler kendimi koruömaktan daha fazlasınıda yapabilrim DAYT![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hmm kombo çekerim sana şu anda zaten sinirliyim kurtulamazsın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 pazar günü olsun dersanecilerde gelsin ben sturm falan[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma da yapıcaz cumrteside..cuma gelen gelsin..saat 2-3 civarı buluşalım kadıköyde[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o falan ben oluyorum dimi eagle :) b diyorum, ayrıca şunu da hatırlatıyorum, a olursa sade praw geliyo o da 15 dk oturcak. tek başınıza takılırsınız anca. B![signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 2 Gün de yapıyormuşsunuz işte buluşma estel de geliyo sanırım cuma[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma aksam 22 ucagiyla geliorum istanbula. cumartesi yapin bende geleyim[signature][hline].
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oh yea! b beyler be B RULZ A SAKS (türkçe rulz )[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi biri beni dinliyormu?(saol prawl bir tek sen dinledin) 2 GUNDE YAPIALCAK ORGANİZASYON!! tunca gel sen cumartesi..cuma yapılacak olan küçük olur ama eğleniriz..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gelirim ben her şekil =p disappearida alirim oda gelir =p[signature][hline].
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bana ne ben çirkefilk ben kaga isitişom 1" gün olsun o günde b ahahaha ööf uykum vaer[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya Cuma arkadaşta kalcam Olmadı Cumartesi olur Cumartesinin tam kadrosu ne kalabalık sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 zaten şu gün olsun bu gün olsun diye kavga çıkmssa ne zevki kalırki buluşmanın alla alla[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hem gelcem de hem işim var de oh ne güzel be sturm[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 26 Ağustos 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende azami 11 metre öteye işeyebilirim.
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: DoGMeaT, 26 Ağustos 2004 01:30 tarihinde demiş ki: bende azami 11 metre öteye işeyebilirim. lol :D[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Gilean ya sıkışınca öyle imdak demekle olmuyor.. madem soyundun çık bakalım işin altından.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cuma olmazsa yokum ayrıca..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hem cuma hem cumartesi war buluşma[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tamamşimdi o zaman durum şöyle..Ben yine seçimi size bırakıyorum..Şu anki duruma göre yarın yani cuma gelenler: estel praw ben natural Cumartesi gelenler ise: ben,sturm,dogmeat,tunca solonor,eagle_dnz ve dersanesi olmayan herkes:D Şimdi cuma günü gelecek arkadaşlar..4 kişiyiz. Biz yinede eğleniriz diyorsanız cuma günü saat 14.00 boğada buluşalım..yok böyle az kişi olmaz derseniz cuma iptal olsun..praw belki cumartesi gelebilir o zaman..ama natural ve estel gider olmaz..yani estel ve natural size soruyorum: 4 kişi yeterli mi? cumartesi de saat 15.00 gibi yine boğada buluşalım.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sallayın o zaman çok da mühim diil ...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pekkiii o zaman dogmeatin istediği oluo:P organizasyon cuma günü yapılıyor arkadaşlar..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Öne çıkan mesajlar