Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam 20 dakka kal yeter praw:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
*!sturm'a (a) demesini rica eder, anlamazsa ona orta boy bir martıya nasıl karambol çekilmesi gerektiğini sturm üzerinde göstermeye hazır olduğunu belirtir*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
pazar günü olsun dersanecilerde gelsin ben sturm falan[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
cuma da yapıcaz cumrteside..cuma gelen gelsin..saat 2-3 civarı buluşalım kadıköyde[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
o falan ben oluyorum dimi eagle :)
b diyorum, ayrıca şunu da hatırlatıyorum, a olursa sade praw geliyo o da 15 dk oturcak. tek başınıza takılırsınız anca.

B![signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
2 Gün de yapıyormuşsunuz işte buluşma
estel de geliyo sanırım cuma[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
abi biri beni dinliyormu?(saol prawl bir tek sen dinledin)
2 GUNDE YAPIALCAK ORGANİZASYON!!
tunca gel sen cumartesi..cuma yapılacak olan küçük olur ama eğleniriz..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ya Cuma arkadaşta kalcam
Olmadı Cumartesi olur
Cumartesinin tam kadrosu ne kalabalık sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
hem gelcem de hem işim var de oh ne güzel be sturm[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 26 Ağustos 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tamamşimdi o zaman durum şöyle..Ben yine seçimi size bırakıyorum..Şu anki duruma göre yarın yani cuma gelenler:
estel
praw
ben
natural
Cumartesi gelenler ise:
ben,sturm,dogmeat,tunca solonor,eagle_dnz ve dersanesi olmayan herkes:D
Şimdi cuma günü gelecek arkadaşlar..4 kişiyiz. Biz yinede eğleniriz diyorsanız cuma günü saat 14.00 boğada buluşalım..yok böyle az kişi olmaz derseniz cuma iptal olsun..praw belki cumartesi gelebilir o zaman..ama natural ve estel gider olmaz..yani estel ve natural size soruyorum: 4 kişi yeterli mi?

cumartesi de saat 15.00 gibi yine boğada buluşalım.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
pekkiii o zaman dogmeatin istediği oluo:P organizasyon cuma günü yapılıyor arkadaşlar..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...