Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet okullar açılmadan önce bir pati aktivitesi yapsak diyorum..şimdi önerilerim şunlar 1-Kumpir Yeme Aksiyonu(1-2-3 saat) 2-Dürüm Yeme Organizasyonu(1-2-3 saat) 3-Kokoreç Yeme Olayı(2-3 saat) 4-Kafayı Bulma Organizasyonu(4-5 saat) 5-Bildiğimiz Estel organizasyonu bowling+muhabbet+üstekki 1,2,3 seçeneklerinden birini seçerek yemek yemek..bunların yanında iskender de yenebilir.(4-5 saat) Şimdi istekler doğrultusunda birini uygulayalım..yeni fikirlere açığız..önemli olan bu aktiviteyi bu cuma,cumartesi veya bir dahaki hafta içi yapalım..bizim okullar malum erken açılıyor..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tabiki (5) estel yönetir:-p[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu haftasonu doluyum. bensiz de organizasyon olmaz :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 farketmez bana uyabilir belki[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma haftasonu mu oluyor be kardeşim:Distersen haftaya salı yaparız[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 haftaya maftaya olmaz bu cuma yapın işte kadıköyde ben de uğrarım arada[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 haftaya sabahçıyım dersanede. 1 den sonra ne b.k yerseniz nerde olursa gelirim kaçmaz. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ama yine de 4 derim. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma ok.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yapın bu opalşyı dershaneyei krıp gelirim.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lol..solonor valla böyle giderse cuma olcak bu iş..bu arada praw her zamanki reis..bakarız uararım bi ara havalarında:Dgel gel bekleriz..o zaman bu cuma yapıyoruz.. şimdi liste: estel praw ben natural gelir nede olsa.. tamam sıradaki lütfen:P[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kızdırmayın prawlerı geliorum bende cuma iyidir...kaç gibi buluşulacak? kadiköy ?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi bu ne şanstır ya ağlamak istiyorum..yarısı cuma dio yarısı haftaya diyo e noolcak:)yardım big organizator estel:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu cuma uğrarım gerçekten işlerim var cray totemle birlikte olacam geliriz kesin uğrarız yani[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Cuma yapanlara kafam... Ulan bi gelemiceğimiz 2 gün var onlardan 1ine koydunuz be buluşmayı hepinize kafam ya... :hrr:[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sus bakem sen hep böyle yapiosun:hrr:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cumartesi yapalım desem estel praw yok ama sturm solonor ve dogmeat var..ee noolcak:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hepsi aynı gün içinde yapılıcaksa gelirim :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla cumartesini bilmiyorum cuma arkadaşta kalacam ama cuma olursa daha şık olur[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Gilean, 26 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: cumartesi yapalım desem estel praw yok ama sturm solonor ve dogmeat var..ee noolcak:D cumartesi bende yokum[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sen gelz aten senle yemek sitesi projesi başlatalım tairf bol bende:D arkadaşlar a)cuma b)cumartesi en çok seçilen kazanır[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 (a)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 (a) ama full sizle takılamayabilirim işlerim var hafiften[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 e abi böyle şey mi olur ya yarısı var yarısı yok.. Aha buldum..2 organizasyon düzenliyorz..1 tanesi cuma 1 tanesi cumartesi.b.en ikisinede katılıcam.. Cuma gelenler: estel,praw,dogmeat,natural,chip cumartesi:solonor,strum,vardı birileri dur unuttum şimdi:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bak tekrar ediyorum ben ''geçiyordum uğruyordum'' tarzı takılabilirim cuma günü ona göre[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar