tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 üyesi olan ve davetiye gönderecek olana şeker göndercem
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ban gelir. sil bence mesajını. davetiye istemek yasak.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Üyelik istemek serbest diye biliyorum telif hakkı olan bir şeyin linkinin verilmesi yasak olan
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yasakmı değilmi yaw alt tarafı üyelik istedik be ya
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kurallari okuyun arada. sticky var tepede.. yassah Disappear said: * Uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. (orn: torrent) * Yasal olduğundan açıkça emin olunmayan herhangi bir materyale download linki vermek yasaktir. (orn: rapid linki vermek)
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben bölüm banı yedim valla üyelik için davetiye istedim diye. uyarıyım dedim. sizin bileceğiniz iş. üstelik editlemiştim de mesajımı yanlış hatırlamıyorsam.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Torrentleech üyelik açınca konusu açılıyor bende ondan yasak değil dediydim.
Öne çıkan mesajlar