tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 üyesi olan ve davetiye gönderecek olana şeker göndercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ban gelir. sil bence mesajını. davetiye istemek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Üyelik istemek serbest diye biliyorum telif hakkı olan bir şeyin linkinin verilmesi yasak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben de istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yasakmı değilmi yaw alt tarafı üyelik istedik be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kurallari okuyun arada. sticky var tepede.. yassah Disappear said: * Uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. (orn: torrent) * Yasal olduğundan açıkça emin olunmayan herhangi bir materyale download linki vermek yasaktir. (orn: rapid linki vermek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben bölüm banı yedim valla üyelik için davetiye istedim diye. uyarıyım dedim. sizin bileceğiniz iş. üstelik editlemiştim de mesajımı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Torrentleech üyelik açınca konusu açılıyor bende ondan yasak değil dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar