fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 600 wattlık psu var kasada. Buna uygun 100 TL civarı UPS tavsiyesi istemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 TUNCMATIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hayır abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Soruyu şöyle sorayım, min. 10 dakka götürmesi için kaç "va" lık almak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 montirou da takacaksan 1000-1200 luk falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 power factor 0.6 olarak alinacak masaustu generic bilgisayar aliniyorken. bu da 600w ~= 1000va demek en ekstrem durumda. psu yuku verimlilik vb de hesaplarsak gideri 800va aslinda ama monitor, kalitesiz psu, cok iyi olmayan UPS (100 liraya nereye iyi ups sadf) derken min 1000va demek lazim. yinede zannetmiyorum ki 100 liraya bulasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gecen aynısını bende dusundum, gittim vatandan sunu aldım http://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite850-lite-850va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38242 26 inc monitor baglı, Kasa zaten esek gibi bende 2x6870 cross, 4 HDD raid olarak vs.vs baya bir sey var anlayacagın. elektrik gidince 10 dakka idare ediyor bildiğin. Bilgisayarı kapatmaya gayet yeterli bir sure. Bir git bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu tuncmatik lite larin ses seviyesi ne alemde? biraz onun hakkinda yorum yaparmisin, ne zmndir merak ediyordum bu seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ses bildiğin 0 , hatta bir garip oldum, Eski bir tane vardı UPS baya bir sesli calısırdı,Bozulunca bunu aldım. Bu aldıgım modelde ne ses ne ısınma. Cok basarılı buldum ben, 0 ses 0 ısınma. Butun lite serisi boyle ise, Gayet rahat fiyat / performans olarak alınabilir bir urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 isin ilginci kendi sitesinden 40db den dusuk diyor da, benim buzdolabim bile 36-37db, gayet de duyuyorum calismasini. 40 dan kucuk demek nasil bi olcum degeridir yani, 5 mi 39 mu? ne? cihazdan hic ses gelmiyor derken bigtower kasana gore mi kiyasliyorsun yakinda olduklari icin, yoksa hic bi turlu mu ses yok? bu fiyatta sessiz bir ups fikri cok ters geldi o yuzden tekrar soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bildiğin ses yok. yok kasaya gore soylemiyorum. Bilgisayar kapalı,hersey kapalı ses yapsa gece uyuyamam zaten. bildiğin ses cıkmiyor aletten. fan filan yok zaten tahmini icinde, gerci acıp ta bakmadım ama. Alet te gece gunduz acık bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Tunçmatik Lite 1000lik var bende de. Makine de iyi güç çekmesine rağmen min 15dk normal modda çalışırken ups, 5dk da pilim bitiyor diyerek bağırıyor. Bağırıyor derken biplemeleri kastediyorum. Hadi ilk 15dk 1 sn tuşuna basıp çekince elini bipleme duruyor sadece fan sesi geliyor. 3 senedir 1 defa akü değişimi yaptım. Performansından da memnunum. Makinemde 90watt işlemci 3870x2 ekran kartı falan var. Bir defa oyun oynarken yakalandım, hiç fps kaybı falan da yaşamadım. Bölümü bitirdim save ettim çıktım bir de utanmadan :D Edik: Ses olayı var, evet. Duyuyorsun gürültüsünü, beeep beeep falan gece uyuyorsan sıkıntı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben sesli ikazlari kastetmiyordum yalniz. o lanet her cihazda var, ztn konsoldan kapaniyor olmasi lzm. kastettigim yuk altinda regulator ve akuden "ciyaklama" , icinde embedded sistemi sogutmak icin fan filan dan cikan gurultuler. cok sessiz bi notebook kadar ses cikartmasi falan normal de, daha fazlasina calisma odasinda dayanilmaz. merak kismi o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben de alıcam kesin bu aralar, topluca bir karara varalım araştıralım kullanıcı yorumlarını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 harassliyorum iste senin icin, hic gormuyorsun, rep vermiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Alet bildiğin benim laptoptan sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paraya kıyıp APC alın, çocuğunuz bile kullanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 akunun 3 seneden fazla gitmeyecegi gercegini goz onune alirsak, zor gibi gozukuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Birileri araba aküleriyle UPS yapmıştı, uzun da gidiyordu. Altenatörle şarj edip dolduğunda duracak mekanizma olsa, akü biraz daha uzun gider diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 line interactive ups ler icin gecerli birsey degil iste o, tamamen ups in kullanma amacimiza aykiri zaten. bi 8-9 sene once oyleydi ups ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Quo-Vadis? said: gecen aynısını bende dusundum, gittim vatandan sunu aldım http://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite850-lite-850va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38242 26 inc monitor baglı, Kasa zaten esek gibi bende 2x6870 cross, 4 HDD raid olarak vs.vs baya bir sey var anlayacagın. elektrik gidince 10 dakka idare ediyor bildiğin. Bilgisayarı kapatmaya gayet yeterli bir sure. Bir git bak derim. Mantıklı gibi duruyor bi bakim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar