esltr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Biliyorum canım, takılıyorum ben. Gözbebeğimiz SC2 de, SC2 oyuncuları da :) Huun seni de bekliyoruz çaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sc2 tayfasından degilim ama bende gelebilirmiyim yüzsüzlük yaparak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Sen zaten biliyosun yolu artık, bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gitmeyin beyler ben çaya gittim kek felan da yerim diye hayal kuruyordum kuru kuru bilgisayarla gönderdiler beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Aaa bugün vardı kek, börek de vardı hatta. Yanlış günde gelmişsin sen ödülünü almaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Oymanq said: Gitmeyin beyler ben çaya gittim kek felan da yerim diye hayal kuruyordum kuru kuru bilgisayarla gönderdiler beni :) Vay be bilg. kotardın kek kaldı demek. Ben olsam orada bırakırdım bilg.ı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Eee CS'cilere tişört yarışması yaptık, size ne soralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 valla t-shirt isimize gelmez. bize ekipman lazim maus olur klavye olur erkankarti(sc2 baya kasiyor) lcd ekran olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Onlar için turnuva hazırlıyoruz zaten ama hazırlıklar bitene kadar arada eğlencelik bir şey de olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bize de starcraft2 şampiyonu kim olur onu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 SC nin biraz orta boy bir ünitinin maketi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 TD)Pentagram said: SC nin biraz orta boy bir ünitinin maketi olabilir. Offf süper fikir, bayılıyorum sc-sc2 maketlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Resmen içine doğmuş, daha geçen gün SC figürü var mı diye baktık cup'ta vermek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Creus said: oyladım bende hayırlısı cs toplulugu baya fazla onlar da böyle yükleniyosa işimiz zor gerçi ama :p esl ye üyeyim ama bilmiyorum nasl oylanıyor daha doğrusu beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 o iş bitti dostum.seçim zaferini bile kutladık.hatta basıldık.şimdi ödülü konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar