nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pascalnouman said: herkes yanında 2 laptop 3 telefon 5 psp ile biniyor zaten ucaga di mi Japonyadan dönerken 2 laptop ipod iphone psp nintendo ds ile bindim sorun çıkmadı xD pasaportuna işlettiysen eğer hiiiç sorun çıkmaz
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 10 gün öce isveçten türkiyeye xbox kinectle geldim, hiç sıkıntı olmadı. Kutusuyla birlikte koydum bavula verdim check ine. İstanbula inincede aldım.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yeni bi gümrük vergisi çıkmıştı yamulmuyorsam kişisel getirilen "tv - radyo" gibi icatlardan vergi alıyorlardı. Şimdi bunuda TV lan bu diyip vergi kösmeye kalkabilirler sana.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 gumruktekiler hangi cihazin ne ozellikte oldugunu, hangi cihazin ederinin ne oldugunu cogumuzdan iyi biliyor, o konuda hic kuskunuz olmasin.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 BabacumMostors said: abi ben arada sana gelip bunla oynayabilir miyim?
akinci Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 En son ben bilgisayar parcasi aldigimda (anakart, islemci ve ekran karti) gümrükte 150 Euro sinirini belirtmislerdi. 150 euroyu gectigi an kendim kullanicam veya tek parca/cok parca vs farketmiyor demislerdi. Fatura ile ispat edemezsen piyasa degerini buluyorlar aletin ve 150 Euro'yu gecerse vergiye tabi tutuyorlar. Bu asagi yukari 5 sene önceydi, suan yasalarda bu konuda bir düzenleme oldu mu bilemiyorum.
Öne çıkan mesajlar