nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pascalnouman said: herkes yanında 2 laptop 3 telefon 5 psp ile biniyor zaten ucaga di mi Japonyadan dönerken 2 laptop ipod iphone psp nintendo ds ile bindim sorun çıkmadı xD pasaportuna işlettiysen eğer hiiiç sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 10 gün öce isveçten türkiyeye xbox kinectle geldim, hiç sıkıntı olmadı. Kutusuyla birlikte koydum bavula verdim check ine. İstanbula inincede aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yeni bi gümrük vergisi çıkmıştı yamulmuyorsam kişisel getirilen "tv - radyo" gibi icatlardan vergi alıyorlardı. Şimdi bunuda TV lan bu diyip vergi kösmeye kalkabilirler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 gumruktekiler hangi cihazin ne ozellikte oldugunu, hangi cihazin ederinin ne oldugunu cogumuzdan iyi biliyor, o konuda hic kuskunuz olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 BabacumMostors said: abi ben arada sana gelip bunla oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 En son ben bilgisayar parcasi aldigimda (anakart, islemci ve ekran karti) gümrükte 150 Euro sinirini belirtmislerdi. 150 euroyu gectigi an kendim kullanicam veya tek parca/cok parca vs farketmiyor demislerdi. Fatura ile ispat edemezsen piyasa degerini buluyorlar aletin ve 150 Euro'yu gecerse vergiye tabi tutuyorlar. Bu asagi yukari 5 sene önceydi, suan yasalarda bu konuda bir düzenleme oldu mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar