Bittus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 biri bana windows 7 64-bit'in explorer.exe sini rapide filan atip verebilir mi acaba? explorer acilmiyor, exeyi de bulamiyorum. cildircam.
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tamam hallettim. tesekkur ederim yine de.
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi o dosya salt okunur silinmez değiştirilemez yerine konulamaz yani o tektir diye biliyorum nasıl yaptın?
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Dosyasal bir problem ile karşılaştığınızda dosyayı sıfırlamak için yapmanız gereken iş ise; Command prompt açıp, cd c:windowssystem32 (enter) SFC /verifyfile=c:windowsexplorer.exe Dosya kontrolünü geçtiği takdirde dosyayla ilgili bir problem yoktur, geçemediği takdirde sfc (system file checker) dosyayı onaracaktır. Bu dosya ayrıca tehlikelidir. Sakın sfc.exe /scannow demeyin gereksiz durumlarda. Çünkü şu ana kadarki değiştirilmiş tüm dosyaları sıfırlayacak ve sürücülerin ya da kullandığınız programların değiştirdiği dll dosyaları gümleyecektir. Dikkatinize... :)
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sfc /scannow ı ben zamanında yapmıştım xp de. bşie olmamıştı. ya da olacak bişe yoktu bilemiyorum sdf
Öne çıkan mesajlar