Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Şirket olarak 31.08 - 05.09 tarihleri arası cebite katılıyoruz bütün patidaşlarıda bekliyorum Şirket Adı Kanalnet Alonet gelen arkadaşlar olacaksa bana uğramadan gitmesinler darılırım :)[signature][hline]Dragger.Org
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 isim ver de öyle gelsin gelecek arkadaşlar "ben ragnarı görecem" diyemezler ya.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu arada herhangi biyerlerden fuar alanına servis olanağı var mı ??? yada bu konu hakkında link verebilecek??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 tamam arkadaşlar buldum kasmayın teşekkürler[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ad Soyad : Serkan Peker Hoş Yaka kartına Ragnar Yazcaktım ama neyse :)[signature][hline]Dragger.Org
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Adını yaz altına da Nickini ehueauhea bu ne dersin siteden gelcekler fln şok janjanlı :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sedat Peker le bi akrabağlığın varsa uğramayalım :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Memleket Rize Değil Kars :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 28 Ağustos 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Serkan Peker adlı bi yiğenin varmı :) Ankaralı.Yani ankarada oturuyolar. Fatih var kardeşi (konu bu kadarmı dağılır) Eheh. Ciddi onun bi akrabası vardı serkan abi falan diyodu.[signature][hline][email protected]
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Ragnar, 28 Ağustos 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Memleket Rize Değil Kars :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 28 Ağustos 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] bende karslıyım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bende Ankara Çin Çin'liyim,n'oolcak şimdi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Serkan peker diye Cenkay veya Asım a bi sor veya bokseör kenana :) çinçinli kardeşim
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 geçen sene snlara doğrıu gitmişti bayağı ücret farkı vardı hatta benimö topik vardı bi bulayım:D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ahanda buldum biz 3 e mi 5 e mi ne girmiştik..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 cebit normal günlerde 10 pro günlerde 15m imiş ama bakarız bana okuldan falan beleş giriş şeysi gelebilir. keisn gelcem[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Öne çıkan mesajlar