Thugsta Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ortaokuldayken bir kızın matematik defterinin sayfalarını parçalayıp aynı şekilde sıranın altına koymuştum okul çıkışı.Onu yaparken ve kızın matematik dersinde cıkarıp defterine bön bön bakarken aldığım hazzı ömrüm boyunca alamadım sanırım. lisedeyken bi kız bana yalan söyleyince (ki kızla 1 hafta konusup 2 gün sonra cıkmaya başlamıştık) buna sinirlenip en yakın arkadaşıyla cıkmıştım 1.5 ay sevmeye sevmeye.Sonra arkadaşlarının arasına sızıp en yakın arkadaşlarıyla falan konuşmaya başladım arkadaş hesabı.Cıktığım kız en yakın arkadaşlından biri olunca diğer kızlar da bunun yanında oluyordu dışarıdayken dolayısıyle asıl sevdiğim kız bunlarla tenefüslerde falan pek vakit geçiremiyordu. Birincisini de ikincisini de kıskanclıktan cok yalan söylemesinden yapmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sucuklu yumurta yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Laorx said: Catzee said: önce kendimi öldürdüm sonra onu http://www.swfcabin.com/swf-files/1286674640.swf Oha sosyolojik rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ahahahha mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 önce topuguna sıktım sonra cukka cukka yaptım hacı.merhaba ben yeni üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar