gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Merhaba , Kayseriyi bilen var mı aramızda , orada yaşayan falan ? Cuma sabahı 10.00 da havaalanına inicem orada , arkadaşımın asker yemin töreni için - General Adnan Doğu Kışla'sında şu an , heralde herkes kendi kışlasında yemin töreni yapıyordur ? Hava alanından buraya nasıl giderim ? İbis hotel de kalıcam , yine h alanından ibis'e ve kışladan ibis'e doğru tarifleri alabilirsem çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://maps.google.com/ yazıosun çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Çok akıllısın , yürüyerek gidicez sanki Get Directions yapıp , otobüsler hakkında bilgi veriyor mu google maps. Hangi semtin neresi olduğunu bile bilmiyoruz. Yarım zekanla tavsiye verme , bırak da kayseriyi bilenler yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sakin ol dostum. ibis oteli arayıp sormayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 adam haklı, maps.google.com linki vermekle çok büyük fayda sağlamamış. hatta adam kışlayı falan aratıp maps rotası falan verse bi derece, o bile yok :D fenerli işte, ne bilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Abi GPS koordinatlarını istemiyorum ki sonuçta , hangi otobüslere hangi duraktan binik hangisinde ineyim o tarz tavsiyeler lazım. Sonuçta belki 4 otobüs işime yarıyor ama biri sıktır diğeri saatte bir , bilen biri orayı bilir. Mesela Yeşilköy'den Taksim'e , 72T var ama yakalamak lotoyu tutturmak gibi, bilmeyen biri kabak gibi bekler , bilen 2 adım yürüyüp dolmuşla 10 dk da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar