olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nasıl isim la bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bu şekil isim (:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ahahah tayyareci asdas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 baraj kapaklari mi acildi lan, surekli balon geliyo. hosgelisler ola. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gittikçe genişliyoruz ailecenek. hoşgeldin bilae. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 teşekkür ederim saolsun sarılalım sıkı sıkı:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bu arada türk sinema tarihindeki en başarılı karakterlerden birini nick yapmışsın tebrik ederim (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bi vecihi vardi zaten yav, yok muydu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 akila var dedi. olacak! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aquila said: baraj kapaklari mi acildi lan, surekli balon geliyo. hosgelisler ola. yok baraj kapakları sağlam mağlum yılbaşında kuzey Avrupa'dan bırakılan bir balonum yolum bu tarafa düştü:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aradim, cikmadi, demek ki yokmus. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 balkanlardan geldim diyorsun yani;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Estel_Anorien said: bu arada türk sinema tarihindeki en başarılı karakterlerden birini nick yapmışsın tebrik ederim (tu) Teşekkür ederim Ankara asfaltına Boeing indirmiş adamım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zeper said: balkanlardan geldim diyorsun yani;) evet de şu röportaj havasından kurtulsak bi:D hava durumuna geçelim artık:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vecihi balkanların soğuyuyla gelmişsin belli cnm espirilerinden...tamam geçelim bakalım;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 -30 dereceyi ben yemişim sana noluyo ya:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 heueheu...-30'a rağmen havandasın belli;) tayyareci_vecihi said: -30 dereceyi ben yemişim sana noluyo ya:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ayıpsın:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 paticik genişliyor.daha büyük olması daha iyidir bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 nanik_atak said: başarılar balonlu way atmışız balonları.. hoşgeldin itülü kardeş. sever ve çıkmazsın burdan umarım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hoşgeldin vecihi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 saolsın cin kardeş seveceğimi umuyorum. paticik sen bizim herşeyimizsin(:D sevmeye başladım bile:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 garbage baya eğlencelidir. oraya takıl, jargon'u öğren.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Çok takılma ama garbıçta. Takıl ama takılı kalma yani Tamam mı çiçeğim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tamamdır dylan ben senin sözünden hiç çıkarmıyım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.