tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Herkese merhaba tekrardan. bir süre forumu takip ettikten sonra bende katılayım dedim. Biraz sürü psikolojisi gibi gözükse de dediğim, öyle değil gerçekte(:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hoşgeldin peteğim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hoşgeldin :) bende -de ayrı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 herkes dediğim anlıyorsa problem değil böyle şeyler ama madem uyardın düzelteyim "ben de geleyim dedim":) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vecihiciğim ojjgeldin cnm:)...yanlız orda güncelle butonu var ona basıp düzeltebiliyorsun...neyse ilk postundan yüklenmeyelim vecihiye,bu arada bize kendinden bahset:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 alalala peki bahsedeyim madem çok ısrarcı gördüm seni:) yarışmaya istanbuldan katılıyorum, İTÜ'lüyüm ve tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. yeterli mi acaba? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Hoşgeldin tayyareci. No offence ama bana nickin halk arasında bir deyişi hatırlattı. ~cough~ kerha... ~cough~ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 itülüsün,tayyericisin o zaman bence uçak mühendisisin;) doğru muyum?? ---doğrudur, inşallah, hocam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hadi bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 başarılar balonlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 balonlular çoğalıyo ne hoş çeşit çeşit hoşgelmişsiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben balonumu kaybettim..hadi darısı senin başına hoşgeldin vecihi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aa evet sana da hayırlı olsun..level atlamışsın heuehe:)darısı naniğin de başına elikanliadam said: ben balonumu kaybettim..hadi darısı senin başına hoşgeldin vecihi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 heheh sağol zeper darısı tüm balonluların başına :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben balonu kaybetmekten korkmuyorum. ben balonu patlatmaya çalışıyorum. mıncıkladım olmadı, yumrukladım olmadı, iğneledim olmadı, bıçakladım olmadı :X Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zeper said: itülüsün,tayyericisin o zaman bence uçak mühendisisin;) doğru muyum?? ---doğrudur, inşallah, hocam. zeper biliyorsun işi ama afişe etmiyelim yaw(:P) söyleme öyle utanıyorum(:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: ben balonu kaybetmekten korkmuyorum. ben balonu patlatmaya çalışıyorum. mıncıkladım olmadı, yumrukladım olmadı, iğneledim olmadı, bıçakladım olmadı :X sakin nanik:D geçecek bugünler rahat ol:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ---- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Saeros said: hoşgeldin peteğim peteğim diye dalmışın da İTÜ'lü olduğum adımdan mı belli yaw(:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zeper yeter deşifre ettiğin bi sus la kimlik çıktı ortaya yeminlen::o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tamam tamam pati halkı seni zamanla tanısın diye sildim yazdığımı:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Allah razı olsun sende olmasan ne olacak benim bu halim zeper(:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hoşgeldin ağam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 saolasın ağam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.