tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Herkese merhaba tekrardan. bir süre forumu takip ettikten sonra bende katılayım dedim. Biraz sürü psikolojisi gibi gözükse de dediğim, öyle değil gerçekte(:P) Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 herkes dediğim anlıyorsa problem değil böyle şeyler ama madem uyardın düzelteyim "ben de geleyim dedim":) Alıntıla
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vecihiciğim ojjgeldin cnm:)...yanlız orda güncelle butonu var ona basıp düzeltebiliyorsun...neyse ilk postundan yüklenmeyelim vecihiye,bu arada bize kendinden bahset:P Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 alalala peki bahsedeyim madem çok ısrarcı gördüm seni:) yarışmaya istanbuldan katılıyorum, İTÜ'lüyüm ve tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. yeterli mi acaba? Alıntıla
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Hoşgeldin tayyareci. No offence ama bana nickin halk arasında bir deyişi hatırlattı. ~cough~ kerha... ~cough~ Alıntıla
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 itülüsün,tayyericisin o zaman bence uçak mühendisisin;) doğru muyum?? ---doğrudur, inşallah, hocam. Alıntıla
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 balonlular çoğalıyo ne hoş çeşit çeşit hoşgelmişsiniz Alıntıla
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben balonumu kaybettim..hadi darısı senin başına hoşgeldin vecihi Alıntıla
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aa evet sana da hayırlı olsun..level atlamışsın heuehe:)darısı naniğin de başına elikanliadam said: ben balonumu kaybettim..hadi darısı senin başına hoşgeldin vecihi Alıntıla
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 heheh sağol zeper darısı tüm balonluların başına :D Alıntıla
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben balonu kaybetmekten korkmuyorum. ben balonu patlatmaya çalışıyorum. mıncıkladım olmadı, yumrukladım olmadı, iğneledim olmadı, bıçakladım olmadı :X Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zeper said: itülüsün,tayyericisin o zaman bence uçak mühendisisin;) doğru muyum?? ---doğrudur, inşallah, hocam. zeper biliyorsun işi ama afişe etmiyelim yaw(:P) söyleme öyle utanıyorum(:D Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: ben balonu kaybetmekten korkmuyorum. ben balonu patlatmaya çalışıyorum. mıncıkladım olmadı, yumrukladım olmadı, iğneledim olmadı, bıçakladım olmadı :X sakin nanik:D geçecek bugünler rahat ol:D Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Saeros said: hoşgeldin peteğim peteğim diye dalmışın da İTÜ'lü olduğum adımdan mı belli yaw(:D Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zeper yeter deşifre ettiğin bi sus la kimlik çıktı ortaya yeminlen::o Alıntıla
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tamam tamam pati halkı seni zamanla tanısın diye sildim yazdığımı:) Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Allah razı olsun sende olmasan ne olacak benim bu halim zeper(:P) Alıntıla
tayyareci_vecihi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 saolasın ağam Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.