Ruzzcolt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Oyun sıfır ayarındadır.Takasa sıcak bakıyorum fakat sadece elden verebilirim. Kargolama işlemi sadece PTT'den yapılacaktır. Elden verilmesi tercihimdir.(ANKARA içi) İlgilenenlerle MSN veya özel mesaj aracılığıyla konuşabiliriz "[email protected]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 MAG veririm heavy raine karşılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 MAG beğendiğim bi oyun sayılmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bende beğenmedim ztn 2 kere oynadım belki yersen diye ortaya atmıstım :) mag + lair vereyim işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ehueh bence sen onları bi spotcuya kakala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 SATILDI.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar