NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Şu otomatik hız cezası çeken zımbırtı kameralarında koymaya başladılar bursada çevre yoluna döşediler mesela birkaç ünlü yere daha ama asıl izmir yoluna döşesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 süratle işleri yok ki onların pek, trafik +20km falan yani normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_u99Y9SssKPk/TQj7CEzLC7I/AAAAAAAAAYo/Z-ZuYQMXvz0/s1600/wheel%2Bspike.JPG Böyle birşey taksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sen de taklaya gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi bu isi yapan barzo polislerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Pickles said: umarım kimseye zarar vermeden kendi çapında trafik kazası geçirir umarım kimseye zarar vermeden bir direğe çarpıp ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 o avcılardan küçükçekmeceye inerken makas atıp da takla atan mal geldi aklıma ahaha güldüm yine kızlar bağırıyodu "yardım ediin, kurtarın bizi" diye aptal kız sen git barzoyla apaciyle takıl sonra takla at ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Napolyonn said: bende karşıyım böyle olaylara normalde ilgilenmem bile bugün gördüm her ne kadar tasvip edilir bir yanı olmasa da etkileyici olduğunu kabul etmek lazım. hocam etkileyici olduğunu kabul edince adamlara prim vermiş oluyoruz işte. inan bana azcık beyni olan herkes yapar, biraz tecrübe biraz fizik biraz nesnelerin bağıl hızını ölçebilme yeteneği oldu mu her ilkel insan yapıyor. tabi ki hepsinin hesaplayamadığı bir durum oluyor elbet ve patlıyorlar. olan bize olmasın da işte ne halleri varsa görsünler. polis alkol çevirmesine önem verdiği kadar bunlara da vermelidir, nitekim adamlar alkollü sürücü kadar tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 eğlence değil ki bu patinaj'a açılması gerekirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar