Fefe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Northern Cloth Scavenging Görev diyorlar fakat trainer a gittiğim zaman görev vermiyor... Acaba nerden alabileceğimi bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 drop diyor. I just learned this from Charles Worth in Dalaran for 5g on 1/1/11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Commentsleri okursan, trainerdan alınan bir görevde diyor... Görev Hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 aquila said: drop diyor. I just learned this from Charles Worth in Dalaran for 5g on 1/1/11. Commentslerde benden daha düşük levellarda öğrenildiğini söylüyor. Level 74'üm acaba level'ı yükselttiler mi diyecem ama Northrend'de görev yaparken kullanman gereken bir özellik için 70 yeterli olması lazım... Bulamadım Charles Worht'de vermiyor görevi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benim bildiğim eğer prof'un tailor ise öğrenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 olabilir. ben priestle oynarken düşmüştü nexusdan, son bossdan. Tailoring vardı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gleoddyn said: benim bildiğim eğer prof'un tailor ise öğrenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 EVIL_DeaD said: gleoddyn said: benim bildiğim eğer prof'un tailor ise öğrenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bunun cata versiyonu niye yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Aynısı Catada da var ama passive. Hatta çok yeni buff geldi. said: Tailoring *Tailors with 400 skill or higher should now receive additional cloth drops 50% of the time from anything that drops cloth, up from 25%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar