gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Selam arkadaşlar, Anneme bir cep telefonu almam gerekiyor , kendisi çok özelliklerini kullanan biri olmadığı için teknoloji canavarı birşey almıycaz 200 TL civarı birşey arıyorum. Basit kullanımlı olsun , biraz şık olsun , e bi de orta halli bi kamera olsa yeterli sanıyorum. Nedir tavisyeleriniz , 190 TL civari Nokia 2720 buldum ben iyi gibi sanki.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yılbaşı günü telefonunu çarptırmış birisi olarak bende şuna baktim bugün. Nokia X3, hepsiburada.com da 266tl
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Deathblade said: Yılbaşı günü telefonunu çarptırmış birisi olarak bende şuna baktim bugün. Nokia X3, hepsiburada.com da 266tl Geçmiş olsun Bi bakayım X3'e. Gold ' da 354 TL imiş , yuh =) Edit : 266 TL + KDV imiş hepsiburada.com da , gözünden kaçmış olabilir , yazayım dedim buraya . Daha önce adını duymadığım birkaç e-ticaret sitesinde 279-285 TL arasına var, kapıda ödeme olayları varmış , bu tel i mi alırım karar vermedim ama sen alacaksan o sitelere de bir bak derim.
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben yılbaşı hediyesi olarak birine x3 aldım teknosadan 360 liraya geldi.fena telefon değil
Öne çıkan mesajlar