gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Selam arkadaşlar, Anneme bir cep telefonu almam gerekiyor , kendisi çok özelliklerini kullanan biri olmadığı için teknoloji canavarı birşey almıycaz 200 TL civarı birşey arıyorum. Basit kullanımlı olsun , biraz şık olsun , e bi de orta halli bi kamera olsa yeterli sanıyorum. Nedir tavisyeleriniz , 190 TL civari Nokia 2720 buldum ben iyi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yılbaşı günü telefonunu çarptırmış birisi olarak bende şuna baktim bugün. Nokia X3, hepsiburada.com da 266tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 güzel Nokia 2720 al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Deathblade said: Yılbaşı günü telefonunu çarptırmış birisi olarak bende şuna baktim bugün. Nokia X3, hepsiburada.com da 266tl Geçmiş olsun Bi bakayım X3'e. Gold ' da 354 TL imiş , yuh =) Edit : 266 TL + KDV imiş hepsiburada.com da , gözünden kaçmış olabilir , yazayım dedim buraya . Daha önce adını duymadığım birkaç e-ticaret sitesinde 279-285 TL arasına var, kapıda ödeme olayları varmış , bu tel i mi alırım karar vermedim ama sen alacaksan o sitelere de bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben yılbaşı hediyesi olarak birine x3 aldım teknosadan 360 liraya geldi.fena telefon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar