dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 imkansız gibi bişi o yahu. yoksa! MARDUK MU GELİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://eurovision.ndr.de/videos/usfd/lenavideo101.html saka maka lena yine alirsa ne komik olur. sarki da fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lena gelsin bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Abi şu tarz bir şarkıya insan ufak da olsa bir solo koymaz mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Myshkin said: Abi şu tarz bir şarkıya insan ufak da olsa bir solu koymaz mı ya. ne solu abi? bu kış gomünüzm gelecek solu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 solo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 darbuka solu var gibi arada.. o neyine yetmiyor! yerel enstrüman işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://michaeljlewis.files.wordpress.com/2010/02/cowbell.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 alpay şalt mükemmel arkada ehaha :D bu arada darbuka ve kemanlar gitsin nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sistolit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Yüksek Sadakat - Live it up bu şarkıyla zor derece alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şarkıyı dinledim ama hiç elektrik alamadım belki dinlendikçe güzel gelecek kulağa ama bu şarkıyla dereceye girmemiz zor inşallah yanlış düşünüyorumdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yüksek sadakat zaten kasıntı bir gruptu hiç sevmezdim. Şarkı da ayrı bir berbat olmuş inş sonuncu olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Her yıl kötü denir her yıl da beklenenin üstünde ya da beklendiği gibi çıkar. Yorumlara bakıyorsun herkes müzikte çığır açmış insanlarmış gibi enine boyuna kötülüyor her yıl. Ortaokul müzikçimden bile huysuzsunuz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o değil abi bunlar ilk izlenimler eğer müzik ilk anda vurmuyorsa dinleyene böle yorumlar gayet normal ki bence eurovisionda başarı yakalamak için ya iyi komşuluk ilişkilerin olcak yada şarkı ilk dinlediğin anda insanı etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evet öyle, ve bu şarkı başından sonuna kadar monoton giden bir şarkı.. ufacık gaz kısmı bile yok, dın dırıdın dırıdırıdırın'dan başka bişey de yok şarkıda. bence de derece yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Beğendim şarkıyı , beklediğimden iyiydi ama 1. zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çok entitipüften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bir kere erkek adam yollamak neymiş ben onu anlamadım. Bir tane şöyle taş bir kadın yolla minilerle falan en azından görsellikten kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şarkı genel olarak güzel ama vokal kötü geldi baya bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Fin said: eurovision'u sadece ucuncu dunya ulkeleri ve gaylerin takip etmesi cok vahim move on ne alaka o gün aşk ve ceza adını feriştahın koydum izleyecegime yapacak işimde yoksa oturup izlerim ayrıca çok entelim 2 günde 500 sayfa okurum operaları kaçırmam fazıl say aile dostumuz dağılabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Şarkı o kadar boş ki sanki bir enstruman daha varmış da mixleyip çıkarmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 neyse ki sadece 2:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şarkı kötü ama örövizyon için yeterli ilk üçe girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 SeaGle said: Yorumlara bakıyorsun herkes müzikte çığır açmış insanlarmış gibi enine boyuna kötülüyor her yıl. Abi şu arguman, -de yi ayrı yazmayanlara rage e giren adamlar kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar