Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Arkadaşlar auchodion realminde(umarım doğru yazdım) bir ally druid kasmaya karar verdim meslek olarak herb/insc. talentlarda feral giderek pvp yapmayı düşünüyorum.. her türlü tavsiyenize açığım çünkü classa çok yeniyim. ne bileyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 şindü, öncelikli olarak level atlama hızlı herb toplama hızıyla aynı gitmez cogunlukla, herb hızını yavaslatır ama eğer acelen yoksa levellediğin bölgedeki çiçekler sana yeşil olana kadar çıkma oradan, böylece meslekler de beraber ilerler. inscript iyi seçim, glyphler açıldığında kendi kendisini amorti eden hatta kazandıran bi meslek. feral druidde pancar motoru gibi pata pata pata kese kese gidersin baya iyidir. devam böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 zaman derdim yok aslında.. worgen açtım sylvanasa flm vurdum içim acıdı ya ısınmaya çalışıyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 4 5 tane undead karakteri olan bir arkadas worgen açtı, adam kendimi hain hissediyorum abi diye ağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aynen öyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ya itle köpekle muattap olmayın allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ya sürekli cat formda oldugumdan görmüyorum worgen oldugunu zaten.. 85te faction change şeyapıcam sanırım tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar