Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Selam, Babası kalp ameliyatı olacak olan bir arkadaşım için B RH (-) kana ihtiyacımız var. Ameliyat pazartesi günü veya salı günü olacak. Ancak bugünden de isterseniz kan verebilirsiniz. Nadir bulunan bir kan grubu olduğundan sıkıntıları çok. Kan vermek isteyenler için detayları aşağıya yazıyorum. 18-59 yaş arası, 50-120 kg arası olması Son 1 yıl içinde ameliyat olmamış olması Yüksek tansiyon, şeker, tüberküloz ve astım gibi kronik bir hastalığının olmaması. Hepatit B ya da C tipi sarılığının olmaması Son 10 gün içinde antibiyotik kullanmamış olmaması Son 10 gün içinde aspirin ve benzer ilaçlar kullanmamış olması Düzenli olarak kullandığı herhangi bir ilaç olmaması Son 48 saat içinde alkol tüketmemiş olması Son 3 ay içinde kan bağışı yapmamış olması Görüşülecek kişi ERCAN SARIHAN 538 435 94 83 Hastane İstanbul Çapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 İhtiyaç karşılanana kadar kadar tepede kalsın. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Noldu bulunabildi mi kan, benim kan grubum uyuyor ama 45 kilo olduğumdan ses çıkarmadım. Çok acil bir durum olursa verebilirim ölmüyceksem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 acil şifalar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 malesef 0 rh + ve ikamet bursa ihtiyac olursa daim hazırız bakı selâmlar ve âcil şifalar dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Herkese teşekkür ederiz. Ameliyat başarılı geçti. Umarım kimsenin böyle birşeye ihtiyacı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 insin artık tepeden o zaman bu topic.. geçmiş olsun aynısı bizimde başımıza geldi , A rh - kan olarak hastayı kaybettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 geçmiş olsun zaman geçtiği ve diğer kan aranıyor başlıkları ile karışmasın diye kilitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar