NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Nereye açacağımı bilemedim yanlış yerse taşınsın. Şimdi malumunuz yılbaşı ve nilüferden heykele altıparmak onuda geçtim çekirgeye gece 12den sonra nasıl giderim taksi dışında?Şu efsanevi 12den sonra çalışan otobüsler varmış bilen duyanınız göreniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 o efsaneyi ben de duydum acemlerden kalkan beşevleri gezen ama görmedim görenle de tanışmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ghostbus, onu goren bir daha gozukmuyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 O otobüsü en son gören adamdan bi daha haber alınamadı evlat.. O değil de, burulaş'ın sitesinde bi gezin bakalım, vardır belki saatleri güzergahı. Taksiyi niye hiçe saydın ki, abi şuraya ne kadara gidersin tarzı pazarlık girişiminde bulunsan taksimetresiz gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bi kere terminalden nilüfere 50tl verince taksiye binmeye töbe ettim bursada. Bugun trenler 1.30-2.00 ye kadar uzatılıyormuş sanırım burulası arıcam öğrenince haber veririm sizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 NolaxThensbane said: Bi kere terminalden nilüfere 50tl verince taksiye binmeye töbe ettim bursada. Bugun trenler 1.30-2.00 ye kadar uzatılıyormuş sanırım burulası arıcam öğrenince haber veririm sizede terminalden nilüfer 35 diil mi yaw 50 ne.Çevre yolundan mı götürdü adam yoksa?Botanik parkın ordan gidilmesi tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Biraz sarhoştum kazıklamış olabilir. Neyse öğrendim son sefer gece 1de uç istasyonlardan tren kalkacak yani küçük sanayi organize sanayi arabayatağı falan oralardan gece1de son sefer kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 gecenin 2sinde taa görükleye gitmemiz gerektiğinde taksi dolmuşçularla pazarlık yapıyoduk biz. taksiden ucuza götürüyorlar. altıparmak'tan çekirgeye zaten normalde çalışan dolmuşlar var, ama nilüfer kısmı için bişey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ASıl gitmem gerekn yer mollaarap. Ama nilüferden çekirgeye yada altıparmak gibi merkezi yere gitsem sorun değil yürüyerek bile giderim sonrasında asıl sorun köprüyü geçmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar