Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE tarihindeki en büyük savaş NC vs. PL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abooo nc eline almiş titanlardaaaa :p diyerekten benzin ateyim alevli tartişmaya :p
bi an da en cok titan kaybi rekoru "nc"de :p ve bi savasta en cok titan ve sc patlatma rekoru el değiştirdi p:
Mesaj tarihi:
Creed said:

abooo nc eline almiş titanlardaaaa :p diyerekten benzin ateyim alevli tartişmaya :p
bi an da en cok titan kaybi rekoru "nc"de :p ve bi savasta en cok titan ve sc patlatma rekoru el değiştirdi p:

bi kaç sayfa geride kaldın:D yapıldı bu tür tartışmalar:P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eski konu artık ama bilmiyorum bilen varmı bu aralar forumlarda çok konuşulan bir konu var. Geçenlerde PL forumu director lvl bir hesap tarafından kopyalandı. Ve bu kopyalan kişide yavaş yavaş paylaşıyo bilgi verici konuları.

Onlardan birini okurken PL'in delveye gitmesi konusunu gördüm ve burda bana yapılan bir talep aklıma geldi.

LordElminster said:

megetege said:
13 Feb 2011, 17:04
Birde hala dediğimn arkasındayım. PL benim bilgilerim doğrultusunda kontrat yüzünden inmedi Delveye. Eğer aksi bir bilgi varsa sende paylasırsan sevinirim. Yanlışlarımı bilmek isterim. (hep doru olacam diye bişi yok tabi :) )...

Delveye gelinmesi durumu daha çok taze olduğu için bu konuda ne yazıkki bilgi veremeyeceğim. Buraya yazdığım bilgiler PL forumlarının; Eve Online Dunyasına canlı anlatımı gibi olur malesef ve bende bunu yapacak birisi değilim.. Sizde bilgi varsa tabiki paylaşabilirsiniz.. :)

[PL] FC Forums - Where do you want to go next? - 2011-02-06

Originally Posted by Shamis Orzoz
Contract iѕ еnding this week.

Do you want to stay here‚ or go ѕomеwhere else? If else, then where?

Originally Posted by slackjawed
Pref ѕomеwhere were without NC. I'm a bit bored of their titan blob 24/7.
So I guess Delve won't be bad, but I'd rather not be directly next to NC/Goons/...

Bütün postları atmıım dedim çok var diye, sadece hani bu kararın kontrat ile değil, FClerin karar vermesiyle olduğunu gösterecek 2 post yeter diye düşündüm.

edit: amacım sadece bilgilendirme, tartışmaya falan girmek değil. söyleyeyim dedim :)
  • Yeni Oluştur...