escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: 23:59:59'da roketle kendimi bizans surlarına doğru yollayacağım!! kanka napıyon yılbaşında takılalım mı harbiden? beraber uçalım içelim bişiler yapalım
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cul vern diye bi adam aya seyahat diye bi kitap yazmış. aya ilk giden türk olacam inşallah
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 öf babamdan dolayı istanbul'da giremicem yılbasına oysa ki ne düşüncelerim vardı.Dimi estel ? Vakit olaydı daha . velhasıl-ı kelam Antalya'da gireceğim yılbasına bilimum avrupalı turistlerle.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Pijama Terlik Televizyon bilmiyonuz mu?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tam bir parti hayvanısın estel hmmfss
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi davet ettiler partilere martilere de teşvikiyeden kalkıp sarıyer'e ev partisine gidilip sonra da geri gelinmez lan.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 işte ben de onu dedim abi. sonrasında ne eve dönebilirsin ne orda kalabilirsin. sabah börekçiye gidene kadar da aynı evde durulmaz ki. 40 kişi ev partisi bide allahın emri polis gelicek 3te.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sarıyer'den telefonun santrale ulaşması, oradan polise varması.. sonrasında sarıyer'e polisin gelmesi.. en azından 4e kadar yolu var bence..
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yakında metro gelecek sarıyere o zaman pişman olacaksınız bu sözlerinize.:)
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 öhömm evet...tam sarıyer değil de...sarıyeri geçince:)..o yüzden laf ettirmem,gayet de eğlenceli,bol kahkalı bir mekandır sarıyer....:)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gerçi daha da kötüsü var misal "istanbulun orta yerinde! beylükdüzünde!" diye yapılan reklamlar var.. istanbulu bilmeyenler için şöle diyelim, beylikdüzüne, hiroşimaya atılan bombayı attığınızda bizde hafif bi bronzlaşma olur belki.. o da belki.. düşün işte o kadar şehrin orta yerinde bi yer.. düşman askeri beylikdüzü'ne girse "hmm.. iyi iyi. trafiğe de takılırlar şimdi onlar. ancak 4saat sonraya buraya gelirler.. en iyi ihtimalle" falan der ve kaçma hazırlıklarına başlamadan önce bi çay molası falan verirsin. işte o kadar şehrin içinde bi yer
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bi de sarıyeri geçinceymiş sarıyer ne abi ben anlayamadım hala orayı niçin var koç üniversitesi kampüs kurabilsin diye mi böyle uzak ama çok uzak değil falan gitsen gidilmez ama istesen gidersin falan
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sarıyer ev partileriyle meşhur bir ilçemizdir. boğaziçinde okuyanlar tanıdığı olanlar muhakkak duymuşlardır sarıyer'de bir ev partisi. ben de hiç gitmedim yani ama çok duyuyorum belki de tek bir kişi yapıyodur.
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beylikduzu oyle guzel bir yerde ki izmit-golcukten beyoglu'na gitmek ile beylikduzunden gitmek ayni usengeclik katsayisina sahip.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben lisede gitmiştim sonra sabah hafif bulanık kafalarla yokuş aşağı inip eve dönmüştük dönerken iyi uyunuyo yolda
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi rivayet onlar. hep duyanlar var. ama gidip gören yok.. büyük ihtimalle zeper'in babası organ mafyası. böle ıssız yerlere çekiyorlar gençleri.. son vıjjjjjjjjjjjjt (kesme efekti) ver elini hindistan/pakistan..
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sarıyeri geçincen de kastım sarıyerden gelirken geçince, tarabyadan evvel, büyükdereden sonra, façyodan evvel kireçburnunda yaşıyorum da.... koç ünv sarıyer ilçesinde olabilir ama sarıyer merkezde değil...sarıyer deyince de senin aklına koç ünv'nin bulunduğu yer geliyorsa, sen doğru sarıyere gelmemişsin bence... tamam tamam daha savunmuyorum:),çünkü biliyorum biraz kasaba tarzında bir semt,ama işte geçmişin hatrı var:D
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nüfusunuzu biraz arttırın da istanbuldan ayıralım sarıyeri
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @ Dasa, heheueh evet! itiraf ediyorum, babam yeraltı dünyasının ünlü simalarındandır, boğaziçinde bu bolluk bu refah nasıl yaşıyorum sanıyorsun.... @ Ardeth, evet düşünyoruz zaten, Şükrü Genç ile bu konuyu görüşecez, hem 3. köprü de yapıldı mı tutabilene aşk olsun sarıyeri:)
Öne çıkan mesajlar