Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011'e Nasıl Giriceksiniz o/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

23:59:59'da roketle kendimi bizans surlarına doğru yollayacağım!!

kanka napıyon yılbaşında takılalım mı harbiden?
beraber uçalım içelim bişiler yapalım
Mesaj tarihi:
öf babamdan dolayı istanbul'da giremicem yılbasına oysa ki ne düşüncelerim vardı.Dimi estel ? Vakit olaydı daha .
velhasıl-ı kelam Antalya'da gireceğim yılbasına bilimum avrupalı turistlerle.
Mesaj tarihi:
gerçi daha da kötüsü var

misal "istanbulun orta yerinde! beylükdüzünde!" diye yapılan reklamlar var..

istanbulu bilmeyenler için şöle diyelim, beylikdüzüne, hiroşimaya atılan bombayı attığınızda bizde hafif bi bronzlaşma olur belki..

o da belki..

düşün işte o kadar şehrin orta yerinde bi yer..

düşman askeri beylikdüzü'ne girse "hmm.. iyi iyi. trafiğe de takılırlar şimdi onlar. ancak 4saat sonraya buraya gelirler.. en iyi ihtimalle" falan der ve kaçma hazırlıklarına başlamadan önce bi çay molası falan verirsin.

işte o kadar şehrin içinde bi yer
Mesaj tarihi:
bi de sarıyeri geçinceymiş

sarıyer ne abi ben anlayamadım hala orayı niçin var koç üniversitesi kampüs kurabilsin diye mi

böyle uzak ama çok uzak değil falan gitsen gidilmez ama istesen gidersin falan
Mesaj tarihi:
sarıyer ev partileriyle meşhur bir ilçemizdir.
boğaziçinde okuyanlar tanıdığı olanlar muhakkak duymuşlardır sarıyer'de bir ev partisi.
ben de hiç gitmedim yani ama çok duyuyorum belki de tek bir kişi yapıyodur.
Mesaj tarihi:
abi rivayet onlar.

hep duyanlar var. ama gidip gören yok..

büyük ihtimalle zeper'in babası organ mafyası.

böle ıssız yerlere çekiyorlar gençleri..

son vıjjjjjjjjjjjjt (kesme efekti) ver elini hindistan/pakistan..
Mesaj tarihi:
sarıyeri geçincen de kastım sarıyerden gelirken geçince, tarabyadan evvel, büyükdereden sonra, façyodan evvel kireçburnunda yaşıyorum da....

koç ünv sarıyer ilçesinde olabilir ama sarıyer merkezde değil...sarıyer deyince de senin aklına koç ünv'nin bulunduğu yer geliyorsa, sen doğru sarıyere gelmemişsin bence...

tamam tamam daha savunmuyorum:),çünkü biliyorum biraz kasaba tarzında bir semt,ama işte geçmişin hatrı var:D
Mesaj tarihi:
@ Dasa, heheueh evet! itiraf ediyorum, babam yeraltı dünyasının ünlü simalarındandır, boğaziçinde bu bolluk bu refah nasıl yaşıyorum sanıyorsun....

@ Ardeth, evet düşünyoruz zaten, Şükrü Genç ile bu konuyu görüşecez, hem 3. köprü de yapıldı mı tutabilene aşk olsun sarıyeri:)
  • Yeni Oluştur...