Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 yılı e-spor ödülleri !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalın bu postu acarak adeksten 30 dk bedava internet kullanma hizmeti kazanmıştır. Tebrikler yalın.

Bu arada ne kadar ilgilisiniz ya hakkaten orda hala 5 ay önce kapanan Team Destiny clanının ismi duruyor. Ne kadar güzel geliştirmeye çalışıyorsunuz tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
IntoTheRain said:

yalın bu postu acarak adeksten 30 dk bedava internet kullanma hizmeti kazanmıştır. Tebrikler yalın.

Bu arada ne kadar ilgilisiniz ya hakkaten orda hala 5 ay önce kapanan Team Destiny clanının ismi duruyor. Ne kadar güzel geliştirmeye çalışıyorsunuz tebrik ederim.

Bu 2010 yılının anketi, dolayısıyla 2010 yılı içerisinde başarılı olanlar ankete dahil edildi, bir yıl 5 aydan oluşmuyor.
Mesaj tarihi:
tonbaliklimakarna said:

Seele said:

bana göre "yılın oyuncusu" o oyuncunun basarilari (turnuva, maclar vs) ve kisiligi efendiligi ile kendini göstermesidir. Bu baglamda oylamaya katilanlar diger oyunculari ne kadar taniyor, oyunculugu hakkinda ne biliyor. Her acidan sonuclari ciddiye alinmayacak bir anket.

Buna ben de katılıyorum ancak tek bir kategoriye takılmamak gerek, şu anda Türkiye'de en çok üyesi olan oyunculuk sitesi OyunGuru ve en azından bu bir ölçü.

1800 lerden bridünya üzerinde korsan sayısı azalmakta, ve grafikte gördügünüz üzere küresel ısınma artmaktadır. Somali gnmüzde ençok korsana sahip ülke lup ayn zamanda karbon emisyonu en düşük ülkedir. Demekki kürsel ısınma dünya denizlerindeki korsan sayısıyla ters orantılıdır.

Bunu doğru bulanlar "iyi" olmanın ölçütünü "üye sayısı" ile ölçtüler.

Bu durumda türkiyenin en iyi forumuda forumtrdir heralde.
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

tonbaliklimakarna said:

Seele said:

bana göre "yılın oyuncusu" o oyuncunun basarilari (turnuva, maclar vs) ve kisiligi efendiligi ile kendini göstermesidir. Bu baglamda oylamaya katilanlar diger oyunculari ne kadar taniyor, oyunculugu hakkinda ne biliyor. Her acidan sonuclari ciddiye alinmayacak bir anket.

Buna ben de katılıyorum ancak tek bir kategoriye takılmamak gerek, şu anda Türkiye'de en çok üyesi olan oyunculuk sitesi OyunGuru ve en azından bu bir ölçü.

1800 lerden bridünya üzerinde korsan sayısı azalmakta, ve grafikte gördügünüz üzere küresel ısınma artmaktadır. Somali gnmüzde ençok korsana sahip ülke lup ayn zamanda karbon emisyonu en düşük ülkedir. Demekki kürsel ısınma dünya denizlerindeki korsan sayısıyla ters orantılıdır.

Bunu doğru bulanlar "iyi" olmanın ölçütünü "üye sayısı" ile ölçtüler.

Bu durumda türkiyenin en iyi forumuda forumtrdir heralde.

=)
Mesaj tarihi:
tonbaliklimakarna said:

IntoTheRain said:

Bu 2010 yılının anketi, dolayısıyla 2010 yılı içerisinde başarılı olanlar ankete dahil edildi, bir yıl 5 aydan oluşmuyor.

başarılı olanlar ankete dahil edildi.

Sana vereceğim cevabı kendin yazmışın zaten. Şimdi kendine sorman gereken TD nin ne başarı vardı da biz onları yazdık.
Neyse amacınızı biz biliyoruz zaten.Bu tip yazışmalarla gündemde topic tutmanın manası yok. Size hayırlı olsun.
Başarılar...
Mesaj tarihi:
iyi yine iyi,gelecek sene için olan vaatler hiç yoktan iyidir.

tabi buradaki kilit nokta;sürekli olan veya olması gereken eleştiriler olmasaydı,gelişmeler bu kadar kısa sürede ve iyi bir şekilde yapılabilecekmiydi.sadece sc için değil her alanda bu böyledir.sonuçta bu bir döngü.olumlu veya olumsuz eleştiriler
bundan sonra da her zaman olacaktır.birşeylerin daha iyi olması,iyileştirilmesi esas alınarak tabi...
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

sonuçlar açıklanmış:),
Şu sonuçlardan çıkartılacak sonuç ise şu ' biz cs den başka oyun bilmiyoruz,espor dan anladığımız cs başka bişi bilmeyiz biz'

Bu konuda yeteri kadar açıklama yaptığımı düşünüyorum, bu sene planlarımızı gerçekleştirip OyunGuru istediğimiz gibi tüm topluluklara hitap eden bir yer olduğunda o sonuçlar da değişecektir eminim ki.
Mesaj tarihi:
ne hakkını veriolar cs camiası lamer yuvası, en elite oyuncusundan sınırları zorlayan tiplere kadar, hiçbiri hiçbizaman hiçbiyere gelemiycek tipler

bu camia az olsun öz olsun ben razıyım, varsın olsun ülkede wcg olmasın zaten gidip herkezi tokatlıcak bi oyuncumuz gün itibariyle yok.. ilerde o seviyeye gelirse bizden biri zaten bişekilde yollarız..
onun dışında geri kalan maymun iştahı
Mesaj tarihi:
Memphis said:

ne hakkını veriolar cs camiası lamer yuvası, en elite oyuncusundan sınırları zorlayan tiplere kadar, hiçbiri hiçbizaman hiçbiyere gelemiycek tipler

bu camia az olsun öz olsun ben razıyım, varsın olsun ülkede wcg olmasın zaten gidip herkezi tokatlıcak bi oyuncumuz gün itibariyle yok.. ilerde o seviyeye gelirse bizden biri zaten bişekilde yollarız..
onun dışında geri kalan maymun iştahı

katılmamak elde degil, az olsun öz olsun felsefesine bende katılıyorum. ama ne yazıkki işin birde reklam kısmı var.

insanlar şirketler turnuvalar ne kadar büyük bir community e hitap ederim kaygısı icindeler ki gayet dogal bi durum
Mesaj tarihi:
bizim sıkıntımız zaten oyuncudan yana.Yabancı turnuvalar dönüyor sürekli ödüllü,ödülsüz.Yeterki kassın ciddi ciddi birde düzenli oynasın.Başarı gelir zaten,yurt dışındada kariyer yapması içinde kim varsa araya sokarız birtürlü önünü açarız.

Velasıl kelam Memphis yerden göğe kadar haklı.
  • Yeni Oluştur...