Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ve bir kişiyi daha kaçırıp türk şirketlerine ve söförlerine ıraktan çıkmaları için 48 saat verdiler yoksa rehineyi öldürecekler...

görünrülerde türk de konustu...

herksin gitmsini hiçbir söförün gelmemesini istedi burda olduruyorla yol kesiyolar kendinizi düşünün gelmeyin falan dedi...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
sanırım anlaşma yapacaklar, artık Irağa kadar Türk şöförleri, sınırdan sonra da Irak'lı şöförler taşıyacak bundan sonra[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
kaçırılan soförün firması ıraktan çekilmiş...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 tane daha öldürüldü ya sinir oldum 8 olmuş sayı toplam[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Ulan bizim adamlaramızdan ne ıstıyosunuz şerefsizler gidin amerikan adamlarını oldurun anasını sattım bızımkılerın ne gunahı war onlarda ekmek peşinde ... Yeter abi yeter bizde girelim Iraka taş taş ustunde komayalım olup bitsin[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
[spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
valla allah belalarını versinler demek istesem de ve her ne kadar adamların yaptıklarından nefret etsemde adamlar bu konuda haklılar. Adamlar paşa paşa diyo sktrn gidin diye biz de inatla duruyoruz sonuc bu. adamlar amerikan askerlerine girişemeyecegi icin onların yandaşlarını yok ediyor. Ha ne alakası var kamyon şöforuyle diceksiniz de biz develet olarak(vatandaş deil) zaten amerikan emperyalizminin bi parçası olmuşuz...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
  • Yeni Oluştur...