Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Arkadaşlar kac gündür bu crash yüzünden cıldırmak üzereyim artık!...Şu klasik 132 memory could not be read writen veya executed şeklinde cıkan hata...oyuna giriyorum 10 dk sonra atıyo...Ram lere baktım cpu ve ekran kartınada...hatta klasörü degiştirdim komple yeni wow klasörü aldım arkadaştan fln olmadı...Bunu illkaki yaşayuan vardır lütfen butun yardımlarınızı bekliyorum yoksa bu kasa yarın fln balkondan gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hos sen ekran kartina vs baktim demissin ama yine de söyliyim bende de ayni sorun vardi yaklasik 1 ay önce, ekran kartini güncelledikten sonra bir daha crash yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ekran kartı sürücülerini değiştir yenisi olmuyorsa eski versiyonları bi dene ayrıca sanal bellek kullanıyorsan kapatıp bi dene bakalım nasıl etki edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar