vuvuzela Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gecko said: tv yi kapadım ışıkları kapadım geldim 2-3 saattir oturuyorum resepsiyonda tel çaldı, benim odanın yanında kalan müşteri şarkı seslerinden şikayet etti allah allah diyip bi odaya gittim TV AÇIK GÜMBÜR GÜMBÜR SON SES ne oluyor ???? hoşgeldin inşallah adnan abi
olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Longshanks said: islama göre şeytan da bir cin zaten (şeytan da bir melek diyeenler hristiyan evet)ne alaka lan şeytan fallen angel işte islama göre
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 olitere said: Longshanks said: islama göre şeytan da bir cin zaten (şeytan da bir melek diyeenler hristiyan evet)ne alaka lan şeytan fallen angel işte islama göre amerikan dizilerinden mi öğrendin islamı?
olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Longshanks said: olitere said: Longshanks said: islama göre şeytan da bir cin zaten (şeytan da bir melek diyeenler hristiyan evet)ne alaka lan şeytan fallen angel işte islama göre amerikan dizilerinden mi öğrendin islamı?yıllarca tarikatta kaldım sonra asimile oldum bazen mehtaba bakar ve hocamın eski öğretilerini hatırlarım
Öne çıkan mesajlar