trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 selam, ben internet üzerinden mount and blade oynuyorum. İnternet baglantımda sıkıntı yok fakat aralıklı olarak intrnet ışığı 1 saniyelik sönüp tekrar yanıyor ve o arada 1000 ping oldugu için serverdan atılıyorum otomatik olarak. Neden olabilir bu anlık ping fırlaması?
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 anlamadım sdfsdf
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Dragonmax yardımcı olur diye dedim.
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Cok kisa sureli dsl link in inip kalkiyor. Belirli ve esit zaman araliklarinda oluyorsa bu olay, modem ve bilgisayarini toprakla, splitter kullanmiyorsan kullan ve mumkun se 1 gunlugune deneme amaci ile baska bir modem bagla. Eger duzenli degil ise, superonline i arayip oldugu zamanlar icin calisma yapilip yapilmadigini ogren ve destek iste. Ayrica voltaj dalgalanmasindan etkilenen cag disi teknolojili modemler hala piasada yogun olarak kullaniliyor, ups var ise modem i mutlaka bagla.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ne sıklıkla oluyor? superonline'a telefon açıp sordun mu ne diyolar? telefona paralel hat var mı? splitter kullanıyo musun? bu olay telefon çaldığında olmuyor di mi? hatta cızırtı var mı?
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 1 hafta boyunca eve gelip gittiler bulamadılar en son networktan bişeler yapmıslar ben anlamadım da fiber internet kullanıyorum telefondan bağımsız bu ve ne oldu ne yaptılarsa sorunum çözüldü şimdi ekstra bi hızlandı falan çok iyi oldu çok da güzel oldu
Öne çıkan mesajlar